En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Engelsiz iftarı

Tüm Engelliler ve Engelsiz Yaşamı Destekleme Derneği bu yıl 5’ncisini düzenlediği Engelsiz İftar yemeği programı Çınar Cafe’de gerçekleştirildi.
Bu haber 296 kere okunmuş. 26.04.2022 Salı 21:51

GENİŞ KATILIM OLDU

Engelsiz iftar yemeği programına Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Garnizon Komutanı Mehmet Ali Durmuş, AK Parti MYK Üyesi Kurtcan Çelebi, AK Parti İl Başkanı Mustafa Kaplan ve yönetim kurulu üyeleri, sivil toplum örgüt başkanları, engelli vatandaşlar ve aileleri katıldı.

 

HERKESE TEŞEKKÜR ETTİ

Tüm Engelliler ve Engelsiz Yaşamı Destekleme Derneği Başkanı Mehmet Emin Erkoç, davete katılan misafirlerle yakından ilgilendi ve tek tek fotoğraf çekindi. Erkoç Engelsiz İftar programında yaptığı açıklamasında “Tüm Engelliler Derneği olarak Engelsiz Çınar kafe bu yıl 5.sini düzenlediğimiz Engelsiz İftar yemeğimize katılarak bizleri bir kez daha onure eden Belediye Başkanımız Mehmet Saygılı beye,  Garnizon komutanımız Tuğgeneral Mehmet Ali Durmuş beye, AK parti MYK üyesi Kurtcan Çelebi beye İl Başkanımız Mustafa Kaplan beye  ve yönetim kurulu üyelerine, tüm kader ortaklarım ve saygı değer ailelerine engelsiz Çınar kafemizi tıklım tıklım doldurdukları bu manevi havayı bu güzel atmosferi oluşturdukları İçin çok teşekkür ediyorum. Allah her birinizden ayrı ayrı razı olsun” dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 6 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir