En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Enginyurt geldi

Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı, Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Kırıkkaleli esnaflarla ve partilileriyle bir araya geldi.
Bu haber 201 kere okunmuş. 08.07.2022 Cuma 21:36

KIRIKKALE ZİYARETİ

Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Cemal Enginyurt, İl Başkanı Tolga Ersan ve  Merkez İlçe Başkanı Nahit Günay’la birlikte Sur Ciğer Restaurant’ta basın mensupları ve Kırıkkaleli esnaflarla buluştu. Ekonomi hakkında açıklamalarda bulunan Enginyurt, iktidarı topa tuttu. Enginyurt ayrıca, ülke gündeminde olan Mustafa Ceceli ve Mehmet Özhaseki konuşması hakkında da yorumlarda bulundu.

 

CECELİ YORUMU

Enginyurt, konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Bir Türkiye düşünün ki, bakanlık yapmış bir şahıs Mehmet Özhaseki, dün cumhurbaşkanının karşısında öyle bir hurafe anlatıyor ki bu hurafeyle yönetildiğimizi görünce, duyunca üzülmemek elde değil. Mustafa Ceceli diye bir sanatçı hacca gitmiş, hac da tavaf yapamıyorum diye Mehmet Özhaseki’yi aramış, ‘Efendim tavaf yapamıyorum’ demiş. Özhaseki de sormuş ‘Ne oldu, bir engel mi var?’ diye. 

 

BATIL İNAÇLAR

Ceceli de, ‘Efendim göğsümde Türk bayrağı var, bayrağı gören ufak boyda, sarı saçlı, kara tipler etrafımı sarıyor, bayrağı öpüyor. Recep Tayyip Erdoğan’a dua ediyorlar’ şeklinde cevaplamış. Bu kadar büyük bir hareketiz diyor. Sayın cumhurbaşkanı da Mehmet Özhaseki’ye bakıyor, ‘Mehmet bu kadarı da fazla oldu. Takvada da bu kadar sınırsızlık olmaz’ diyor. O bile şaşkınlık yaşıyor bu ifadeler karşısında. Yani ülkenin geldiği durum maalesef batıl inançlarla yönetiliyor.”

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 6 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir