En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Erbakan geliyor

31 Mart Mahalli İdareler Seçiminin tamamlanmasının ardından Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Türkiye genelinde teşekkür turuna çıkıyor. Erbakan, bu kapsamda Kırıkkale’ye gelerek partilileriyle buluşacak.
Bu haber 29 kere okunmuş. 07.05.2024 Salı 21:01

KIRIKKALE ZİYARETİ

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, yüzde 15’ten yüksek oy alan ilçelere teşekkür ziyaretinde bulunacak. Erbakan, aynı zamanda partisinden Balışeyh belediyesin kazanan Hilmi Şen için ayrıca teşekkür edecek. İl Başkanı Arif Erdal, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Genel başkanımız yüzde 15’ten yüksek oy aldığımız Karakeçili, Keskin, Balışeyh, Delice ve diğer ilçelerimize ziyarette bulunacaktır. İnşallah gelecek siyasette daha aktif rol almak için elimizden gelen çalışmayı yapacağız” dedi.

 

BİLGİ VERİLDİ

31 Mart Mahalli İdareler Seçiminde parti olarak hummalı bir çalışma sergilediklerini dile getiren Erdal, “İnşallah bu başarımızı daha da artırarak devam ettirmek istiyoruz. Büyüyen ve gelişen bir Türkiye hayalimizi inşallah Yeniden Refah Partisi iktidarlığı döneminde yapacağız. Genel Başkanımız 8 Mayıs Çarşamba günü saat 13.00’te Keskin’de olmasını bekliyoruz. Yönetim olarak tam kadro orada yer alacağız” ifadesinde bulundu.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 7 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir