En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Esnaf taleplerini iletti

AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen ve Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, önceki gün Kızılkanat esnafı ile bir toplantı yaptı. Esnaflar toplantıda iki isme de bazı konulardaki taleplerini iletme imkanı buldu.
Bu haber 566 kere okunmuş. 27.02.2019 Çarsamba 09:12

ESNAFLA TOPLANTI YAPILDI

AK Parti Teşkilatı yerel seçimlerle ilgili hazırlık ve çalışmalarını sürdürüyor. Bir yandan seçim gezileri yürütülürken, bir yandan da toplantılar yapılıyor. Bu toplantılardan biri de önceki gün Kızılkanat’ta gerçekleştirildi. Kızılkanat esnafı İl Başkanı Nuh Dağdelen ve Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ile bir araya geldi. Toplantıda esnaflar bazı konulardaki taleplerini iki isme de iletme imkanı buldular. Esnafların taleplerini not alan Başkan Dağdelen ve Başkan Saygılı, gereğinin yapılması için ilgili birimleri görevlendirdi. Bu arada, yerel seçimler de konuşuldu ve seçimin önemi hatırlatıldı.

 

DAĞDELEN BİLGİ VERDİ

Toplantı konusunda bilgiler veren Başkan Dağdelen, “Kızılkanat Çarşı esnaflarımızla, haftanın ilk gününde bir araya geldik, bereketli kazançlar diledik. Çarşı esnaflarımız, Belediye Başkanımız Mehmet Saygılı’ya taleplerini iletme imkanı buldular” dedi. Bu toplantıların devam edeceğine işaret eden Başkan Saygılı, Kırıkkale’de her kesimin sorunlarını çözmeye, yaşam alanlarını daha iyi hale getirmeye çalışan bir anlayışla hizmet gayretinde olduklarını belirtti. 

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 2 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir