En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Esnaf ve vatandaşla sohbet

AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen, 2 Haziran’da yapılacak seçim öncesinde Keskin ilçesini bir an olsun boş bırakmıyor. Başkan Dağdelen, ilçede esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek onlarla sohbet etti.
Bu haber 589 kere okunmuş. 14.05.2019 Salı 10:12

ESNAF VE VATANDAŞ ZİYARETİ

AK Parti Kırıkkale Teşkilatı 2 Haziran tarihinde yenilenecek Keskin Belediye Başkanlığı seçim için çalışmalarını yoğun bir tempo ile sürdürüyor. Başkan Dağdelen, seçim öncesinde Keskin’i bir an olsun boş bırakmıyor. Seçim çalışmalarına bizzat katılan Başkan Dağdelen, haftanın ilk gününde yine Keskin’deydi. İlçede iftara katılan Başkan Dağdelen, iftar öncesi ve sonrasında da esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek onlarla bol bol sohbet etti, seçim gündemiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

 

‘KESKİN’İN DESTEĞİ BİZİ MUTLU EDİYOR’

Esnaf ve vatandaşlarla görüşen Başkan Dağdelen, onlara Keskin için yapılacak çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Vatandaş ve esnafların talep ve sorunlarını da dinleyen Başkan Dağdelen, kendilerine iletilen konularda gerekli çalışmayı yapacaklarını bildirdi. Her gittiği yerde büyük ilgi gören Başkan Dağdelen, “Bu mübarek günlerin manevi ikliminde Keskinli hemşehrilerimizin destekleri ve yanımızda olmaları bizleri mutlu ediyor. Allah’ın izni ile 2 Haziran’da İki bayram sevincini birlikte yaşayacağız” diye açıklamada bulundu. 

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 4 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir