En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Esnafa eşit olunsun

Kırıkkale Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Köksal Tonga, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı esnafa hibe destek paketinin...
Bu haber 254 kere okunmuş. 18.05.2021 Salı 19:10

Kırıkkale Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Köksal Tonga, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı esnafa hibe destek paketinin dışında kalan diğer meslek gruplarının üvey evlat olmadığını ve tüm esnaflara eşit davranılmasını söyledi.

 

 

ÖNEMLİ BİR AÇIKLAMA

Bir seneden fazla devam eden salgın hastalıktan dolayı zaman zaman kapalı kaldık, en son 17 gün kapanacak dediniz kapandık bu süre içinde düğünler yapıldı da Matbaalar düğün davetiyesi mi  bastı? Fotoğrafçılar resim mi çekti? Tabelacılar, reklamcılar esnafa iş mi yaptı? Küçük Mobilya ve Marangozlar iş mi yaptı? Çiçekçiler iki gün hariç kapalı değil miydi?  Gelinlikçiler düğün vardı da Gelinlik mi sattılar?  Bilgisayar malzemeleri satanlar iş mi yaptı? Hibe alamayan esnaf çoğaltılabilir. Her destek açıklandığında aynı gurup esnafa destek açıklanıyor. Tamam bütün esnaf bizim. Biz onların aldıkları hibe ve desteğe memnun olduk bizler üvey evlat değiliz. Bizde bu devletin esnaflarıyız. Vergimiz hala işliyor. SSK, elektrik, Bağkur kira devam ediyor. Hiç bir küçük esnafın ayırt edilmeden bu hibe ve destekten dolayı yararlanmasını istiyoruz.''dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 10 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir