En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Esnafa mazot desteği

Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin bir örnek çalışmaya daha imza attı. Başkan Tekin’in talimatı ile yolcu taşımacılığı yapan esnafa Covid-19 tedbirleri süresince mazot desteği sağlanıyor.
Bu haber 579 kere okunmuş. 17.12.2020 Perşembe 17:31

ÖNEMLİ BİR DESTEK

Bahşılı Belediyesi yine örnek bir çalışma ile gündemde. Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin bir örnek çalışmaya daha imza attı. Başkan Tekin’in talimatı ile yolcu taşımacılığı yapan esnafa Covid-19 tedbirleri süresince mazot desteği sağlanıyor. İlçede özel olarak yolcu taşımacılığı yapan araçlara pandemi önlemleri kapsamında mazot desteğinde bulunuluyor. Araç sahiplerine bu konuda destek olan Başkan Tekin, pandemi önlemleri devam edene kadar desteğin süreceğini bildirdi.

 

TEŞEKKÜR ETTİLER

Araç sahipleri Başkan Tekin’e teşekkür etti. Zor bir dönemde böylesi bir desteğin önemli olduğunu belirten araç sahipleri, “Bahşılı Belediye Başkanı Sayın Recep Zafer Tekin, Covid-19 önlemleri kapsamında Özel Halk Otobüsü sahiplerine mazot desteği yapıyor. Bu hastalık bitene kadar da desteğin devam edeceği bildirildi. Kendilerine teşekkür ediyoruz, sağolsun, varolsun” dediler.

 

TEKİN BİLGİ VERDİ

Başkan Tekin ise, destek konusunda bilgi verdi ve “Pandemi önlemleri nedeniyle yolcu taşımacılığı yapan esnaflarımızın zor durumda olduğunu biliyoruz. Onlara mazot desteği sağlayarak katkıda bulunmak istedik. Önlemler ve bu süreç bitene kadar desteğimiz devam edecek” dedi. Esnaflar, bu destek sayesinde maliyet yüklerinin yarı yarıya azaldığını ve önemli bir katkı sağlandığını ifade ettiler.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 3 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir