En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Esnafa önemli müjde

Vali Yunus Sezer, Milletvekili Ramazan Can, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ve AK Parti İl Başkanı Mustafa Kaplan, Ticaret Bakanı Dr. Mehmet Muş’a "Hayırlı Olsun" ziyaretinde bulundular.
Bu haber 308 kere okunmuş. 20.05.2021 Perşembe 18:21

GÖRÜŞME SONUÇ VERDİ

AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Mustafa Kaplan, “Göreve geldiğimiz günden buyana Milletvekilimiz, Valimiz ve Belediye Başkanımızla birlikte uyum içerisinde Kırıkkale'miz için çalışmaya, birlikteliğimizin meyvelerini almaya devam ediyoruz. Son gerçekleştirdiğimiz ziyaretler kapsamında hükümetimiz tarafından esnaflarımıza verilen nakdi destekler için teşekkür amaçlı Ticaret Bakanımız Mehmet Muş ile yaptığımız görüşme sonucunda bazı iş kollarında faaliyet gösteren ve kapsam dışında kalan esnaflarımızın nakdi destek kapsamına alınmasını rica ettik, sonuç aldık” dedi.

 

KAPLAN BİLGİ VERDİ

Kaplan, “Bu kapsamda esnaflarımızla ilgili olarak hassasiyetimizi paylaşan Başta Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a, Ticaret Bakanımız Sn. Mehmet Muş'a teşekkür ederiz.  Rabbim şehrimizin ve milletimizin feraseti için birlik beraberliğimizi daim kılsın. Ayrıca ziyarette Kırıkkale’de devam eden ve planlanan yatırımlar ile projeler hakkında bilgiler verdik. Şehrimiz için her alanda mücadele etmeye devam edeceğiz” dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 6 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir