En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Etkinliğe tam destek

Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin, Türkmen Alevi Bektaşi Vakfının düzenlediği, ‘’Uluslararası Hoca Ahmet Yesevi’ den Günümüze Gönül Erenleri’’ etkinliğine katılımlarıyla tam destek verdi.
Bu haber 210 kere okunmuş. 14.03.2022 Pazartesi 19:30

MAMAK’TA BULUŞTULAR

Türkmen Alevi Bektaşi Vakfı'nın düzenlediği "Uluslararası Hoca Ahmet Yesevi' den Günümüze Gönül Erenleri" etkinliğinin sekizincisi ile Ankara'da yaşayan Aleviler, Mamak'ta bir araya geldi. Türkmen Alevi Bektaşi Vakfı, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından desteklenen "Uluslararası Hoca Ahmet Yesevi' den Günümüze Gönül Erenleri" etkinliğinin sekizincisi ile Ankara'da yaşayan Alevileri bir araya getirdi. Necmettin Erbakan Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen kültürel etkinliğe, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Serdar Çam, Türkmen Alevi  Bektaşi Vakfı Başkanı Özdemir Özdemir ve Bahşılı Belediyesi Mevcut Personelleri ile katıldı.

 

TEKİN AÇIKLAMADA BULUNDU

Türkmen Alevi Bektaşi Vakfı'nın düzenlediği "Uluslararası Hoca Ahmet Yesevi' den Günümüze Gönül Erenleri" etkinliğinde, Bahşılı Belediyesi’ ne teşekkür plaketi verildi. Etkinlik, protokolün açılış konuşmalarının ardından Eskişehir Anadolu Bacıları grubunun gösterisi ile devam etti. Etkinlik, Turnalar Sanat Kulübü Semah Topluluğunun gösterilerinin ardından plaket takdimi ile son buldu. Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin, yaptığı açıklamada: ‘’Anadolu’ nun zengin kültürel yapısının dimağlarda değiştirilemez bir yer edinmesini sağlamak amacıyla bu etkinliğe katılım sağladık, böylelikle kadim ülkemizin her bir bireyi tek bir yürek, tek bir yumruk olarak vatanımızın bölünmez bütünlüğüne bir katkı  sağlayacağını düşündük. Bu etkinlikte emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum.’’  ifadelerini kullandı.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 4 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir