En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Faaliyetleri inceledi

Millî Eğitim Müdürü Rıza Aydın, eğitim faaliyetlerini yerinde incelemek ve okulun genel durumunu değerlendirmek üzere Yahşihan Şehit Ahmet Sandalcı Anadolu Lisesi'ni ziyaret etti.
Bu haber 17 kere okunmuş. 17.09.2024 Salı 19:50

OKUL ZİYARETİ

Millî Eğitim Müdürü Rıza Aydın, eğitim camiasıyla bir araya gelmek ve okulun eğitim faaliyetlerini yerinde görmek amacıyla Yahşihan Şehit Ahmet Sandalcı Anadolu Lisesi'ni ziyaret etti. Aydın, okulun öğrenci ve öğretmenleriyle birebir ilgilenerek, eğitim sürecine dair bilgi aldı ve çeşitli değerlendirmelerde bulundu. Ziyaret sırasında, Millî Eğitim Müdürü Rıza Aydın, öğrencilerle samimi bir sohbet gerçekleştirdi. Öğrencilerin eğitim hayatları, karşılaştıkları zorluklar ve gelecek hedefleri hakkında bilgi aldı.

 

KAPSAMLI BİLGİ ALDI

Bu etkileşim, öğrencilerin kendilerini değerli hissetmelerine ve eğitimlerine olan motivasyonlarını artırmalarına yardımcı oldu. Aydın, ayrıca ilçe Millî Eğitim Müdürü Haluk Özdemir ve Okul Müdürü Nusret Kılıç’tan, ilçedeki eğitim durumu ve Şehit Ahmet Sandalcı Anadolu Lisesi'ndeki öğretim faaliyetleri hakkında kapsamlı bir brifing aldı. Özdemir ve Kılıç, okulun mevcut durumu, karşılaşılan sorunlar ve gelecekteki hedefleri hakkında bilgi vererek, Millî Eğitim Müdürü Aydın’a okulun ihtiyaçlarını ve gelişim alanlarını anlattı.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 10 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir