En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Fabrikada inceleme yaptı

CHP Kırıkkale Milletvekili ve Milli Savunma Komisyonu Üyesi Ahmet Önal, Makina ve Kimya Kurumu´na bağlı Barut Fabrikasını ziyaret etti.
Bu haber 832 kere okunmuş. 07.01.2019 Pazartesi 14:05

SIKINTILAR DİLE GETİRİLDİ

Fabrika müdürü ve yetkili sendika temsilcisinden fabrika hakkında bilgi alan Önal, daha sonra üretim yapılan atölyeleri ziyaret etti. Öğle arasında işçiler ile birlikte öğle yemeği yiyen Önal, işçilerin sorunlarını dinledi. MKE ye bağlı fabrikalarda taşeron olarak çalışan işçiler halen kadroya geçirilmemelerinden duydukları sıkıntıyı anlattılar. Kadrolu MKE işçileri ise ağır işçilik tazminatı alamamaktan, sık sık yüksek vergi dilimine girmelerinden, maaş ve mesai ücretlerinin düşük olmasından yakındılar.

 

MKE AÇIKLAMASI

İşçileri dinleyen Önal, taşeron ve kadrolu olarak çalışan işçilerin sorunlarını Mecliste dile getirmeye devam edeceğini, ayrıca MKE´nin Milli Savunma Bakanlığı´nında  göz bebeği olduğunu, Kırıkkale´nin gelişmesinde MKE fabrikalarının yıllarca lokomotif olduğunu, MKE´nin tekrar eski günlerine kavuşması gerektiğini söyledi. Ziyaret sonrası fabrika müdürü, yetkili sendika temsilcileri ve tüm barut fabrikası çalışanlarına teşekkür eden vekil Önal, fabrikadan ayrıldı.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 5 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir