En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Fark atarak kazandı

Vefat eden muhtar Osman Altun’dan bayrağını eşi devraldı. Hatice Altun, Kimeski Mahallesi'nin sevilen ismi olarak 2024 yerel seçimlerinde muhtar seçildi.
Bu haber 61 kere okunmuş. 07.04.2024 Pazar 21:28

Vefat eden muhtar Osman Altun’dan bayrağını eşi devraldı. Hatice Altun, Kimeski Mahallesi'nin sevilen ismi olarak 2024 yerel seçimlerinde muhtar seçildi. Mahalle sakinlerinden büyük destek gören Altun, seçimde 100 seçmen farkla muhtar seçildi.

 

SEÇİMİ FARKLI KAZANDI

Kimeski Mahallesi'nin sevilen ismi Hatice Altun, 2024 yılında adaylığını koyarak 4 muhtar adayı arasından 100 seçmen farkıyla muhtar seçildi. Bu seçimde, önceki dönemlerde muhtarlık yapmış olan eşinin emanetini devralarak mahalleye hizmet etme kararı aldı. 31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinde ise Altun, mahallesinden büyük destek görerek muhtar seçildi. Görevi devraldığı muhtarın eşinin birinci azası olduğunu söyleyen Altun, eşinin yarım kalan projelerini tamamlama sözü verdi.

 

AÇIKLAMADA BULUNDU

Altun, mahalle sakinlerine hitaben yaptığı konuşmada, muhtarlığın sadece altyapı işleriyle değil, aynı zamanda komşuluk ilişkileriyle de ilgili olduğunu vurguladı. "Muhtarlık deyince sadece su patlağını yaptırmak, köpek toplatmak değil, sevecen davranıp komşuluğu bilmek ve onun yanında elle gösterilir mahalle adına bir şeyler yapmaktır" diyen Altun, mahalledeki eksikleri gidermek için elinden geleni yapacağını söyledi.

 

PROJELERİNİ AÇIKLADI

Altun'un projeleri arasında mahalle meydanına mahalle konağı yapılması, sağlık ocağının tekrar hayata geçirilmesi, halı sahanın yenilenmesi ve kamelya sistemiyle mahalle sakinlerinin huzurla oturacağı alanların inşa edilmesi bulunuyor. Ayrıca, mahalle sakinlerinin istekleri doğrultusunda Halk Eğitim ile görüşerek bir halk eğitim merkezi açtırmak ve bayanların zamanlarını daha verimli geçirmelerini sağlamak için dikiş nakış kursları açılması gibi adımlar da atılacak.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 3 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir