En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Faturalar yüklü geldi

Türkiye genelinde pandemi süreci başladığında Tür8kiye genelinde alınan ilk önlem su, elektrik, doğalgaz faturalarını ötelemek oldu. An9cak Kırıkkale’de bu durumun böyle olmadığı süreç bitince ortaya çıktı.
Bu haber 527 kere okunmuş. 23.06.2020 Salı 16:18

ÜÇ AYLIK FATURALAR GELDİ

Türkiye genelinde pandemi süreci başladığında Tür8kiye genelinde alınan ilk önlem su, elektrik, doğalgaz faturalarını ötelemek oldu. An9cak Kırıkkale’de bu durumun böyle olmadığı süreç bitince ortaya çıktı. Kırıkkale Belediyesi pandemi süreci biter bitmez evlere üç aylık su faturaları göndermeye başladı. En az gelen fatura 160 TL civarında. Faturasını ödemeyen her eve üç aylık fatura gönderilirken vatandaşlar bu duruma tepki gösterdi.

 

TAKSİTLENDİRME YAPILSIN

Belediye yetkilileri pandemi sürecinde vatandaşa faturalarını yatırmaları için internetten ödeme imkanı sağladıklarını ileri sürerken vatandaşlar ise çalışıp para kazanamadıkları süreçte nasıl fatura ödenebileceğinin cevabını Belediye’nin vermesini istiyorlar. Üç aylık faturalar ile şok olan bir çok kişi, Belediye meclisinde bu konuda bir öteleme veya taksitlendirme kararı alınmasını istiyor. 

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 9 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir