En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Fidanlar toprakla buluştu

Yurt genelinde başlatılan "11 Milyon Ağaç; Bugün Fidan, Yarın Nefes" programı kapsamında, Nevşehir, Niğde, Kırşehir, Kırıkkale ve Yozgat'ta fidan dikildi.
Bu haber 451 kere okunmuş. 11.11.2019 Pazartesi 15:19

FİDAN DİKTİLER

Kırıkkale'de program kapsamında 12 ayrı noktada 71 bin fidan toprakla buluşturuldu. Ahılı köyü Kızıldağ mevkisindeki törende konuşan Vali Yunus Sezer, bugün bir insan olarak en hayırlı ve güzel işlerden birini yaptıklarını belirtti. Geleceğe en güzel mirası, bugün toprağa emanet edecekleri fidanlarla bırakacaklarını dile getiren Sezer, "Bu organizasyonla ilimizdeki ağaçlandırma sahasının daha da genişleyeceğini ümit ediyorum. İnşallah bu etkinliklerle Kırıkkale her gün daha da yeşillenecek." ifadelerini kullandı.

 

BİR ÇOK KİŞİ KATILDI

Halay ekibinin gösterisinin ardından, Vali Sezer, AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, diğer protokol üyeleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, vatandaşlar ve öğrenciler, binlerce fidanı toprakla buluşturdu. Öte yandan, Bahşılı ilçesi mesire alanındaki etkinlikte de hükümlüler tarafından fidan dikildi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 7 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir