En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Fide dağıtımı yapıldı

Bahşılı Belediyesi ilçede yine önemli bir çalışmaya imza attı ve atmaya devam ediyor. Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin’in talimatıyla ilçede vatandaşlara sebze fidesi dağıtımı yapıldı.
Bu haber 225 kere okunmuş. 15.05.2022 Pazar 13:21

FİDE DAĞITIMI YAPILDI

Bahşılı Belediyesi ilçede yine önemli bir çalışmaya imza attı ve atmaya devam ediyor. Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin’in talimatıyla ilçede vatandaşlara sebze fidesi dağıtımı yapıldı. Fide dağıtımına büyük ilgi gösterildi. Vatandaşlar fide alabilmek için sıraya girmek zorunda kaldı. İlgi bu kadar yüksek olunca Başkan Tekin’in talimatıyla yeniden fide dağıtımı yapılacağı duyuruldu. Yapılan açıklamada, “Her şey yeşil bir Bahşılı için. Halkımızın ihtiyacı ve müracaatları halinde tekrar fide dağıtımı yapılacaktır” bilgisi paylaşıldı.

 

TEKRAR DAĞITIM OLACAK

Vatandaşlara biber, domates, patlıcan, salatalık ve diğer sebze fidelerinin dağıtımı gerçekleştirildi ve bunun devamı gelecek. Başkan Tekin, “Vatandaşlarımıza fide dağıtımı yaptık. Bu konudaki talepleri karşılamaya çalışıyoruz. Gayet de güzel oldu. İlgi çok yüksekti. Şimdi tekrar yapacağız” dedi. Fideler için teşekkür eden ilçe sakinleri, “Allah razı olsun sayın Başkan’dan. Fideyle ilgili sıkıntılarımız vardı. Bize fide temin etti. Çok teşekkür ediyoruz kendisine” dediler

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 4 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir