En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Filyasyon çalışması

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile mücadelede pilot il seçilen Kırıkkale'de, "öncü savaşçı" filyasyon ekipleri, ev ev dolaşıp virüsün izini sürüyor.
Bu haber 424 kere okunmuş. 04.09.2020 Cuma 16:37

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile mücadelede pilot il seçilen Kırıkkale'de, "öncü savaşçı" filyasyon ekipleri, ev ev dolaşıp virüsün izini sürüyor. Türkiye'de ilk Kovid-19 vakasının görüldüğü 11 Mart'tan bu yana mesai kavramı gözetmeksizin görevlerini sürdüren sağlık çalışanları, Kovid-19 hastalarını iyileştirmek için fedakarca mücadele veriyor.

 

 

ÇALIŞMA YÜRÜTÜLÜYOR

Salgınla mücadelede pilot il seçilen Kırıkkale'de ön cephede savaşan 45 filyasyon ekibi, evlerinde izole edilen Kovid-19 hastaları ile temaslıların takibini sağlamak ve virüsün yayılımının önüne geçmek için 37 doktor ve 122 yardımcı sağlık personeli ile 24 saat görev yapıyor. Tam donanımlı filyasyon ekipleri, gerekli tedbirleri alarak, Kovid-19 tanısıyla evlerinde izole edilen hastaları ve temaslı vatandaşları ziyaret edip takiplerini yapıyor. Gerektiği durumda ilaç veren ekipler, acil durumlarda hastaların veya temaslıların hastaneye sevkini sağlıyor.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 7 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir