En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Fırtına etkili oldu

Kırıkkale’de iki gündür fırtınalı hava etkili oluyor. Kırıkkale'nin Sulakyurt ilçesinde kısa süreli etkili olan kuvvetli rüzgar, pazar yerinde bulunan bir ağacı ortasından kırdı. İl merkezinde de zaman zaman elektrik kesintisi yaşandı.
Bu haber 654 kere okunmuş. 23.05.2020 Cumartesi 01:31

OLUMSUZ ETKİLEDİ

Kırıkkale ve çevresinde fırtınalı hava hayatı olumsuz yönde etkiledi. İl merkezinde şiddeti giderek artan fırtına bazı bölgelerde dolu yağışına yol açtı, bazı yerlerde de elektriklerin kesilmesine neden oldu.  Kırıkkale'nin Sulakyurt ilçesinde kısa süreli etkili olan kuvvetli rüzgar, pazar yerinde bulunan bir ağacı ortasından kırdı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, bugün akşam saatlerinden itibaren kent genelinde kuvvetli rüzgarın etkili olacağını bildirmişti.

 

METEOROLOJİ UYARDI

Kırıkkale'de sabah saatlerinde güneşli olan gökyüzü bir anda kara bulutlarla kaplandı. Kısa süreli yağmurlar birlikte, fırtına da etkili oldu. Hızı saatte yaklaşık 60 kilometreye ulaşan rüzgar da hayatı olumsuz etkiledi. Sulakyurt ilçesindeki Halk Pazarında bulunan bir ağaç ise rüzgara dayanamayıp orta yerinden yarıldı. Belediye ekiplerince, kırılan ağaç ve çevreye saçılan dalları yoldan kaldırıldı.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 6 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir