En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Gazetecilere jest yaptı

Kırıkkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Harun Sümer, Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Kırıkkale’de görev yapan yerel ve ulusal basın temsilcileriyle kahvaltıda bir araya geldi.
Bu haber 474 kere okunmuş. 08.01.2020 Çarsamba 12:59

GAZETECİLERİ UNUTMADI

10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü dolayısıyla yerel ve ulusal basın temsilcileriyle bir araya gelmeyi gelenek haline getiren Kırıkkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Harun Sümer, bu yılda geleneği sürdürdü. Gazetecilerin yoğun programı nedeniyle iki gün önceye çekilen sabah kahvaltısında Kırıkkale’de görev yapan yerel ve ulusal basın temsilcileriyle bir araya gelen Başkan Sümer, gazetecilerin gününü kutladı. Samimi bir ortamda gerçekleşen kahvaltıda Kırıkkale gündemi değerlendirildi, günün anısına çeşitli hediyeler verildi.

 

GÜNLERİNİ KUTLADI

Gazetecileri hatırlamanın sadece bir günü sığdırılamayacağını, kendilerinin de zaman zaman bir araya geldiklerini hatırlatan Başkan Sümer “Halkın sesi olan, olayların aydınlanmasında, gelişmesinde ve ilerlemesinde etkin rol oynayan basın mensuplarımız ile 10 Ocak çalışan gazeteciler günü vesilesiyle bir araya gelmek istedik. Ülke genelinde olduğu gibi Kırıkkale'mizde de, zaman merhumu gözetmeksizin, tatili olmayan, bir bakıma kamu görevi yapan gazeteciler fedakarca görevlerini ifa etmekteler. Basın sektörünün her kademesinde çalışanların 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü kutluyor, bu uğurda hayatını kaybeden gazetecilerimize de yüce Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 6 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir