En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Gazetecilere tebrik mesajı

MİHDER Genel Başkanı Mehmet DÖNMEZ, basının toplumun aydınlatılması, bilinçlendirilmesi, halkın talep ve beklentilerinin kamuoyuna iletilmesi, birlik...
Bu haber 337 kere okunmuş. 09.01.2020 Perşembe 13:02

MESAJ YAYINLADI

MİHDER Genel Başkanı Mehmet DÖNMEZ, basının toplumun aydınlatılması, bilinçlendirilmesi, halkın talep ve beklentilerinin kamuoyuna iletilmesi, birlik ve beraberliğinin korunması ve ülkenin tanıtımı açısından önemli rol oynadığını belirterek; 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı: “Gazetecilere ekonomik ve sosyal haklar sağlayan 212 Sayılı Kanun'un 10 Ocak 1961 yılında kabul edilmesi nedeniyle, her yıl 10 Ocak tarihinde Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutlamaktayız. Gücünü kamuoyu desteğinden alan, halkın haber alma hakkının kullanılmasını sağlayan basın, önemli ve etkin bir denetim organı olma konumuyla, demokrasinin, toplumsal kalkınmanın ve gelişmenin sağlanmasında temel unsurlardan birisidir. Basınımız, görevini yaparken hukukun evrensel değerlerinden sapmamalı, kişilerin temel hak ve hürriyetlerine saygıyı asla ihmal etmemelidir.

 

BAŞARILAR DİLEDİ

Doğru haber verme, tarafsızlık, özel hayata saygı, basın ve basın çalışanları için yol gösterici değerler olmalıdır. Basınımızın bu ilkeleri her zaman üstün tutacağına olan inancım tamdır. Bu ilkeleri öne çıkararak görev yapan Basınımızın mensuplarına her zaman destek olmaya çalıştım. Çalışma arkadaşlarım olarak gördüğüm basın camiasına, bundan sonra da gereken desteği vermeye devam edeceğim. Bu duygu ve düşüncelerle değerli basın çalışanlarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü tebrik ediyor, ebediyete intikal eden basın çalışanlarını rahmetle anıyor, tüm basın çalışanlarına meslek ve özel hayatlarında başarılar diliyorum.”

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 5 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir