En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Gaziler için etkinlik

19 Eylül Gaziler Günü dolasıyla Kırıkkale’de tören düzenlendi. Kortej yürüyüşü ve Atatürk Anıtına çelenk konulmasıyla gerçekleştirilen Gaziler Günü anma etkinlikleri kapsamında şehitlik ziyaret edilerek Kur’an-ı Kerim okundu.
Bu haber 8 kere okunmuş. 19.09.2024 Perşembe 20:52

GAZİLER GÜNÜ ETKİNLİĞİ

19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle vatan için mücadele eden kahraman Gaziler anısına Kırıkkale’de tören düzenlendi. Kortej yürüyüşü ile başlayan ve Cumhuriyet Meydanındaki Atatürk Anıtına çelenk konulmasıyla devam eden anma etkinliklerine Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mehmet Ali Durmuş, Belediye Başkanı Ahmet Önal ile birlikte il protokolü, gaziler ve şehit yakınları katıldı.

 

YÜRÜYÜŞ YAPILDI

Kortej yürüyüşü ve çelenk konulmasının ardından şehitliğin ziyaret edildiği Kırıkkale’de, şehitler adına Kur’an-ı Kerim okunarak şehitler için dua edildi. Kırıkkale Valisi Mehmet Makas ve beraberindeki heyet ile yapılan şehitlik ziyaretinde Vali Makas, şehit mezarlarına karanfil bıraktı. Şehit yakınlarıyla yakından ilgilenen Vali Makas, şehit annelerine de karanfil vererek başsağlığı dileğinde bulundu.

 

VALİ MESAJ YAYINLADI

Şehitlikte şeref defterini imzalayan Vali Makas, "19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle aziz şehitlerimizin manevi huzurundayız. Ülkemizin bağımsızlığı ve geleceği için mücadele eden şehitlerimiz ve gazilerimiz, milletimizin gurur kaynağıdır" dedi. Konuşmanın ardından il protokolü ve gaziler, şehit mezarlarına karanfil bıraktı.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 4 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir