En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Gaziler için etkinlik

Bahşili’da 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla anlamlı bir etkinlik gerçekleştirildi. İlçe meydanında tören yapıldı, daha sonra Belediye tarafından organize edilen yemekli bir toplantı ile Gaziler ve Gazi yakınları bir araya geldi.
Bu haber 236 kere okunmuş. 20.09.2021 Pazartesi 00:46

ETKİNLİK GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Bahşili’da 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla anlamlı bir etkinlik gerçekleştirildi. İlçe meydanında tören yapıldı, daha sonra Belediye tarafından organize edilen yemekli bir toplantı ile Gaziler ve Gazi yakınları bir araya geldi. İlçe meydanındaki törende saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasının ardından Atatürk Anıtı’na çelenk bırakıldı. İlçe idarecilerinin ve Gazilerin katılımı ile gerçekleştirilen buradaki törenin ardından Şehitlik ziyaret edildi. Burada Şehitlerun ruhu için dualar ve Kur’an okundu. edildi.

 

TÖREN YAPILDI

Törenle ilgili olarak Belediye’den bilgi verildi ve “19 Eylül Gaziler Günü münasebetiyle, Belediye Başkan Yardımcımız Sn. Mehmet Ata Dönmez, kurum amirleri, siyasi parti temsilcileri ve Gazilerimizin katılımıyla çelenk sunma programına katıldık. Programın ardından Karaahmetli Köyünde Şehitlik ziyaret edilerek Kur’an-ı Kerim okunup dualar edildi. Buradaki etkinliklerin ardından ise Bahşılı Belediyesi tarafından Şehit yakınları ve Gaziler için yaptırılan park alanında Gaziler onuruna yemekli toplantı gerçekleştirildi.

 

BİR ARAYA GELDİLER

Buradaki buluşmaya da ilçe idarecileri ile Gazeler ve yakınları katıldı. Belediye’den organizasyon konusunda bilgi verilerek, “19 Eylül Gaziler Günü münasebetiyle Gazilerimiz onuruna verdiğimiz yemeğe katılarak Gazilerimiz ve aileleriyle bir araya gelmeninin sevincini yaşadık” açıklaması yapıldı.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 2 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir