En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Gaziler teşekkür etti

AK Parti Bahşılı Belediye Başkan Adayı Recep Zafer Tekin’in önceki gün özel ziyaretçileri vardı. Ziyaretçiler Tekin’in aday olduğu gün aldığı anlamlı karara teşekkür ettiler.
Bu haber 793 kere okunmuş. 26.02.2019 Salı 19:26

ANLAMLI GİRİŞİM BAŞLATTI

AK Parti Bahşılı Belediye Başkan Adayı Recep Zafer Tekin, adaylığının açıklandığı gün anlamlı bir kararla haber olmuştu basına. Tekin, adaylığı için tebrik ve teşekkür amaçlı olarak seçim bürosuna çiçek gönderilmemesini, bunun yerine Şehit yakınları ve Gaziler için Şehit Aileleri Derneği’ne bağışta bulunulmasını istemişti. Bağışta bulunanların da makbuzlarını göndermelerini, bu makbuzların da topluma örnek olması amacıyla seçim bürosunda panoda oluşturulan listede sergileneceğini söylemişti.

 

GAZİLERDEN TEŞEKKÜR ZİYARETİ

İlk günden bu yana çok sayıda isim Şehit yakınları ve Gaziler için çağrıya kulak vererek bağışta bulundu. Bağış yapan isimlerin makbuzları seçim bürosundaki panoda sergileniyor. İşte Tekin’in bu örnek ve anlamlı girişimine Şehit yakınları ve Gazilerden teşekkür geldi. Tekin’i seçim bürosunda ziyaret eden terörle mücadele gazisi, AK Parti Kırıkkale Belediye Meclisi Üyesi Murat Kütüoğlu, terörle mücadele gazisi Süleyman Kaçar, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği adına teşekkürlerini ilettiler.

 

“UMARIZ ÖRNEK OLUR”

Tekin’e teşekkür eden Gaziler, “AK Parti Bahşılı Belediye Başkan Adayı Sayın Recep Zafer Tekin’i bu anlamlı ve örnek girişiminden ötürü tebrik ediyoruz. Kendisine bu anlamlı kararından ötürü teşekkürlerimizi iletmek için ziyaret etmek istedik. Umarız bu anlamlı girişim tüm topluma örnek olur” dediler. Tekin’de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve “Bu kararı topluma örnek olabilir miyiz diye aldık. Güzel de bir karşılık buldu. Tüm dostlarımıza teşekkür ediyoruz. Şehitlerimizi unutamayız. Gazilerimiz ve şehit yakınlarımızın da her zaman yanlarında olacağımızı belirtmek istiyoruz” dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 4 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir