En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Gece denetimi yapıldı

Kırıkkale'de İl Salgın Denetim Merkezi (İSDEM) ekipleri, korona virüs (Covid-19) salgınıyla mücadele kapsamında kent genelinde maske, sosyal mesafe ve hijyen denetimlerini gece yarısına kadar sürdürüyor.
Bu haber 320 kere okunmuş. 02.09.2020 Çarsamba 10:59

GECE DENETİMİ YAPILDI

Kırıkkale'de İl Salgın Denetim Merkezi (İSDEM) ekipleri, korona virüs (Covid-19) salgınıyla mücadele kapsamında kent genelinde maske, sosyal mesafe ve hijyen denetimlerini gece yarısına kadar sürdürüyor. Kırıkkale Valiliği bünyesinde kurulan İl Salgın Denetim Merkezi (İSDEM) ekipleri, kent genelindeki düğün salonları, kafeler, oturma parkları, cadde ve sokaklar ile insan yoğunluğunun olduğu alanlarda korona virüs denetimlerini gece saat 24.00'a kadar sürdürüyor. Kent merkezinde düğün salonlarını denetleyen İSDEM ekipleri, davetlilerin ve işletme sahibinin tedbirlere uyup uymadıklarını kontrol ediyor.

 

DENETİM AÇIKLAMASI

Düğün salonlarında maske, mesafe ve hijyen kuralları, masa düzeni ve mesafeleri, salon girişlerinde gelen misafirlerin ateş ölçümü ve masalarda el dezenfektanı bulundurma gibi tedbirler denetliyor. Kafe ve restoranlarda da denetimlerini sürdüren ekipler, girişte ateş ölçümü yapılıp yapılmadığını ve el dezenfektanı cihazlarını kontrol ediyor. Ayrıca kafe ve restoran işletmecileri, masalar arası sosyal mesafenin sağlanması ve yoğunluğun önlenmesi konusunda da uyarılarda bulunuyor. Ekipler, insan yoğunluğunun olduğu oturma parkları, cadde ve sokaklarda maske denetimini gerçekleştiriyor. Kent genelinde çoğunluk maske kullanıyor.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 2 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir