En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Geçmiş olsun ziyareti

Kırıkkale Ticaret Sanayi Odası Meclis Başkanı Ömer Akçelik, Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Varlı ve Genel Sekreteri Ahmet Şerbetçioğlu...
Bu haber 229 kere okunmuş. 09.05.2022 Pazartesi 18:29

Kırıkkale Ticaret Sanayi Odası Meclis Başkanı Ömer Akçelik, Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Varlı ve Genel Sekreteri Ahmet Şerbetçioğlu kimya firmasında meydana gelen yangın ile ilgili ziyarette bulunarak geçmiş olsun dileklerini ilettiler.

 

 

YANGIN YERİNDE İNCELEME

Kırıkkale Ticaret Sanayi Odası Meclis Başkanı Ömer Akçelik, Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Varlı ve Genel Sekreteri Ahmet Şerbetçioğlu kimya firmasında meydana gelen yangın ile ilgili ziyarette bulunarak geçmiş olsun dileklerini ilettiler. Kırıkkale Ticaret Sanayi Odası’ndan konu ile ilgili yapılan açıklamada: “Meclis Başkanımız Ömer Akçelik, Yönetim Kurulu Başkanımız Ahmet Varlı ve Genel Sekreterimiz Ahmet Şerbetçioğlu, üyemiz Bahadır Kimya firmasında meydana gelen ısıtma sisteminden kaynaklı yangın sonrası firma sahibi Serkan Bahadır'ı ziyaret edip geçmiş olsun dileklerini ilettiler. Can kaybının yaşanmadığı yangında büyük çapta maddi hasara uğrayan üyemize bir kez daha geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz” ifadeleri kullanıldı.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 3 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir