En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Geçmiş olsun ziyareti

CHP heyeti, Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ’a yapılan hain ve alçak saldırı nedeniyle, Gelecek Partisi İl Başkanı Avukat Gülfem Betül Ekinci’yi ofisinde geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.
Bu haber 291 kere okunmuş. 20.01.2021 Çarsamba 20:31

ZİYARET ETTİLER

CHP heyeti, Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ’a yapılan hain ve alçak saldırı nedeniyle, Gelecek Partisi İl Başkanı Avukat Gülfem Betül Ekinci’yi ofisinde geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarete CHP Kırıkkale Milletvekili Ahmet Önal, CHP Merkez İlçe Başkanı Yücel Kızık, Yönetim Kurulu Üyesi Rahmi Çiçek ve Ümit Duman katıldı. Ziyarette ortak fikir “Siyasette sopalar ve silahlar değil, fikirler ve sözlerin konuşması gerekmektedir” oldu.

 

ŞİDDETE KARŞIYIZ

Şiddetin nasıl ve nereden gelirse gelsin her türüne karşı olduklarını belirten CHP Kırıkkale Milletvekili Ahmet Önal, Genel Başkanları Kemal Kılıçdaroğlu’na da siyasi bir linç girişiminde bulunulduğuna dikkat çektiği geçmiş olsun ziyaretinde “Siyasilere ve gazetecilere yönelik mefhum saldırının kesinlikle kabul edilemeyeceği, bu tür olaylara karşı tavrımızın nettir. Siyaset hukuki bir zeminde, her bireyin fikir ve düşünce özgürlüğüne saygı çerçevesinde yapılmalıdır. Genel Başkan Yardımcınız Selçuk Özdağ’a ve Gelecek Partisi mensuplarına, sizin şahsınızda geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz” dedi

 

 BU SİYASİ SALDIRIDIR

Gelecek Partisi il Başkanı Avukat Gülfem Betül Ekinci ise, bu ziyaretin anlamının büyük olduğunu belirterek, siyaseti hukuk, özgürlük ve haklar çerçevesinde ki hassasiyet içerisinde yapanlar ve yapılmasını isteyenlerin kendisini göstermesi bakımından önemli olduğunun altını çizdi. Ekinci, “Genel Başkan Yardımcımız Selçuk Özdağ’a yapılan saldırı siyasi bir saldırıdır. Ayrıca 5 kişinin 1 kişiye karşı yapmış olduğu planlı eylem adi suç kapsamında değerlendirilemez, terör kapsamında bir suçtur. Ülkemizin 80-90’lara döndürülmeye çalışılması kabul edilemez. Ancak bu durum gösteriyor ki özellikle hedef alınan Gelecek Partisi mensupları bazı kesimleri ciddi manada rahatsız etmiştir. Ayrıca hain ve alçak saldırıya ilişkin, soruşturmayı yürüten Cumhuriyet Başsavcısına karşı bir partinin bazı il ve ilçe teşkilatlarının başlattığı suç teşkil eden kampanya amacına ulaşamayacaktır. Kimsenin yargıya müdahale etme, telkinde bulunma veya yargı mensuplarını tehdit etme hakkı yoktur. Genel Başkan Yardımcımız Selçuk Özdağ’ı arayıp geçmiş olsun dahi demeyen iktidar ve ortağı görevlerinin gereğini yapmalılar. Yargının tecellisini engelleyemezler” dedi.

 

DERDİMİZ MEMLEKET

Sohbette hangi parti mensubuna karşı yapılırsa yapılsın, siyasilere karşı yapılan bu eylemlerle yaratılmaya çalışan korku iklimine müsaade etmeyecekleri, mafya ve çete liderlerine siyasetin gündemini belirleme fırsatı verilmeyecekleri konusunda Gelecek Partisi ile Cumhuriyet Halk Partisi’nin aynı tavırda oldukları ifade edildi. “Bu hain saldırı bütün siyasi partilere karşı yapılmıştır. Siyasette sopalar ve silahlar değil, fikirler ve sözlerin konuşması gerekmektedir” ortak görüşte CHP ve Gelecek Partisi yöneticileri “Siyaset ortamında farklı partilerde yer alsak da derdimiz ülke ve memlekettir” sözlerine yer verdiler. Görüşme sonunda Gelecek Partisi Kırıkkale İl Başkanı Avukat Gülfem Betül Ekinci, kendilerini arayarak geçmiş olsun dileklerini ileten ve bu hain saldırıyı kınayan İYİ Parti İl Başkanı Bülent Şükrü Altınışık ve DEVA Partisi İl Başkanı İsmail Oğuz Karakuş’a da destekleri için teşekkür etti.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 10 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir