En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Gençlerden destek

Önümüzdeki hafta içerisinde Genel Başkan ve Cumhurbaşkanı Adayı Meral Akşener’i Kırıkkale’de ağırlayacak olan İyi Parti’de bir yandan miting hazırlıkları sürerken diğer yandan da seçim çalışmaları tüm hızıyla sürerken Milletvekili Adayı Şevket Özsoy’a öğr
Bu haber 769 kere okunmuş. 03.06.2018 Pazar 14:34

HEP BİR ARADA OLACAĞIZ

24 Haziran Tarihinde Genel Başkan ve Cumhurbaşkanı Adayı Meral Akşener’i Kırıkkale’de ağırlayacak olan İyi Parti’de miting hazırlıkları devam ederken diğer yandan da seçim çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Milletvekili Adayı Şevket Özsoy, seçim çalışmalarına gece gündüz devam ederken Özsoy’a öğrencilerinden destek geldi. İYİ Parti seçim bürosunda Özsoy’u ziyaret eden öğrenciler hocalarına güvenlerinin tam olduğunu, Kırıkkale’nin İYİ Parti ile iyi olacağına inandıklarını ifade ettiler. Gençler İYİ Parti ve Milletvekili Adayı Şevket Özsoy’a güvenlerinin tam olduğunu belirterek, seçim süreci boyunca Özsoy ile birlikte olmaya devam edeceklerini dile getirdiler.

 

BİZE ŞEVK VERİYORLAR

Geleceğin teminatı olan gençlerin ziyaretinden son derece memnun olduğu gözlenen İYİ Parti Kırıkkale Milletvekili Adayı Şevket Özsoy, “Geleceğimizin güvencesi olan gençlerimizin ziyareti ve destekleri bizleri son derece memnun etti. Genç yüreklerden bu şekilde destek almak, Türkiye’nin ve Kırıkkale’nin geleceği için planlar yapan biz cesur insanlara büyük bir şevk ve istek vermektedir. Genç yüreklerimizin bizlere duydukları güven ve gösterdikleri teveccühü hiz bir zaman karşılıksız bırakmayacağız. Türkiye’nin gençlerinin problemleri çözülecek. Türkiye Gençliği İYİ Parti ile İYİ olacak” dedi. Özsoy, kendisine büyük ilgi gösteren öğrencileri ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 10 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir