En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Genel kurul yapıldı

Kırıkkale Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi 64. olağan genel kurul kongresini gerçekleştirdi.
Bu haber 352 kere okunmuş. 06.07.2021 Salı 19:56

Kırıkkale Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi 64. olağan genel kurul kongresini gerçekleştirdi. 2 Bin 599 üyesi bulunan Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifinde tek liste olarak seçime giren mevcut Başkan Osman Cebeci tekrar seçilerek güven tazeledi. Cebeci, ortaklarına 230 milyon TL kredi kullandırdıklarını vurguladı.

 

 

DİVAN HEYETİ OLUŞTU

Divan Başkanlığını Muhittin Köksal, üyeliklerini Cengiz Demirbaş ve Halil Yenice'nin yaptığı  genel kurulda gelir gider hesapları okunarak oy birliğiyle kabul edildi. Genel kurula genel merkez yöneticilerinin yanı sıra, Kırıkkale STK temsilcileri ve Kooperatif üyeleri katıldı. Genel Kurulda üyelere bilgiler veren Kırıkkale Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Osman Cebeci, 2014 yılı içerisinde Kırıkkale’de esnaflara 230 Milyon TL kredi kullandırdıklarını söyledi.

 

KREDİ AÇIKLAMASI

Bankaya zorluk çıkartmadan yapılması gerekenleri yaptıklarını belirten Başkan Cebeci, kendilerine kredi için müracaat eden hiçbir esnafı geri çevirmediklerinin altını çizdi. Cebeci açıklamasının devamında " 3 yıl önce yine bu salonda beraberdik. 3 yıl ne yaptık.221 milyon finansmanımız var. Hiç bir esnafımızı geri çevirmedik. Bundan sonrada çevirmeyeceğiz. Kredide sıkıntımız yok. Faiz oranlarımız da biraz artış oldu. Yüzde 9 buçuğa çıktı. Bunu aşağıya indireceğiz.1,5 yıldır kredileri öteledik. Borçları yeniden yapılandırdık.2.yapılandırma çıkardık. Borçlarını taksitlendirmek” dedi.

 

KREDİ AÇIKLAMASI

Cebeci açıklamasının devamında ise "Kredi miktarı 230 milyonlara ortaklarımıza kredi kullandırdık. Bu çok kolay olmadı. 65 taş üstünün sokağa çıkma yasağı vardı. Kooperatifimiz açtık. Arkadaşlarımızın taleplerini aldık. Kredileri hesaplarına geçtik. Çektiğiniz kredilerin yüzde 10 Akbank'ın kartı. Verilen parayı rica ediyorum. Esnaflar arasında döngü oluşturun paranız dönsün. kendi içerisin. İnşallah pandemi biter kazançlarımız açılır” dedi. Son olarak Başkan Cebeci “Yok olmaya yüz tutmuş mesleklerin yaşaması için faizsiz kredi vereceğiz. Ciddi manada bir sıkıntı yaşamadık. Sizlerin verdiği yetkiyi hiçbir zaman kötüye kullanmadık, kullanmayacağız da” dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 5 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir