En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Genel müdür ziyareti

MKE Genel Müdürü Yasin Akdere önceki gün AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen’i partideki makamında ziyaret etti. Genel Müdürün Başkan Dağdelen’e iadeyi ziyarette bulunduğu öğrenildi.
Bu haber 531 kere okunmuş. 23.10.2019 Çarsamba 09:45

GENEL MÜDÜR ZİYARETİ

MKE Kurumu Genel Müdürlüğüne bir süre önce atanan Yasin Akdere, AK Parti İl Başkanı Nuh Dağdelen’i partideki makamında ziyaret etti. Genel Müdürün Başkan Dağdelen’e iadeyi ziyarette bulunduğu öğrenildi. Atamadan sonra İl Başkanı Nuh Dağdelen Genel Müdür Akdere’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulunmuştu. Beraberinde bazı genel müdür yardımcıları ile birlikte Başkan Dağdelen’i ziyaret eden Akdere, MKE’nin yatırım ve şehre olan katkıları ile ilgili görüş alışverişinde bulundu.

 

DAĞDELEN BİLGİ VERDİ

Ziyaret samimi bir ortamda gerçekleşirken, ziyaretle ilgili bilgiyi İl Başkanı Nuh Dağdelen verdi. Başkan Dağdelen, ziyaretle ilgili olarak, “MKE Genel Müdürlüğü görevine atanan Yasin Akdere İl Başkanlığımızı ziyaret ederek, bizleri memnun etti. Değerli Misafirimizle Kırıkkalemizin gözbebeği Makine Kimya Kurumu yatırımları ve şehrimize katkıları üzerine görüş alışverişinde bulunduk” açıklamasında bulundu. Ziyarette ayrıca Genel Müdür tarafından Başkan Dağdelen’e kurumun ürettiği bombalardan birinin maketi hediye edildi.

 

 

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 9 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir