En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Genel müdürlük gelsin

Ak Parti Kırıkkale Milletvekili Aday Adayı Av.Mehmet Yılmazer, yazılı basın açıklamasında bulundu.
Bu haber 1039 kere okunmuş. 15.05.2018 Salı 14:41

DESTEK AÇIKLAMASI

Yılmazer, Yeniden Ticaret Odası Başkanlığına seçilen Sayın Ahmet Varlı’nın "MKE Genel Müdürlüğü Kırıkkale'ye taşınsın" önerisini destekliyorum. Sayın Varlı'nın gazetelere yansıyan bu beyanını okuduğumda çok sevindim. İşte bu böyle söylenmeli, gündeme getirilmeli dedim kendi kendime. Öncelikle Ticaret Odası Başkanımızı bu anlamlı çıkışından dolayı tebrik ediyorum.''dedi.

 

KIRIKKALE’Yİ TERCİH EDER

Yılmazer, "Malumunuz çayın memleketi Rize’dir, ve ÇAYKUR Genel Müdürlüğü Rizededir. Öte yandan Tüpraş Kocaeli Rafinerisi aynı zamanda Tüpraş Genel Müdürlüğü de Kocaelindedir. Mesela Tüpraş Genel Müdürlüğü İstanbul’da değildir. Silah’ın, Savunma Sanayinin de memleketi Kırıkkale’dir, MKE Genel Müdürlüğü de burada olmalıdır.Peki MKE Genel Müdürlüğünün burada olmasının Kırıkkale’ye ne faydası olur diye sayacak olursak ;  MKE Ankaragücü yerine MKE Kırıkkalespor olur. Neden Sayın Genel Müdür haftasonu maça gidip izler ve destek vermek ister.  MKE Genel Müdürlüğü çalışanları Kırıkkale’de yaşar, ve Kırıkkale’yi düşünür. MKE yatırımını artıracak ve geliştirecekse en azından lojistik fayda açısından Kırıkkale’yi tercih eder''dedi.

 

hedef belirlenmeli

Yılmazer, "Kırıkkale Üniversitesi ile birçok ar-ge projesi yapar ve Teknokent de işlevsel hale gelir.Üniversite bünyesinde MKE’nin de sınırsız destek verebileceği Savunma Teknolojileri Enstitüsü kurulur böylece Türkiye’nin gözbebeği bir Kırıkkale bakışı gelişir. MKEnin Genel Müdürlüğü çalışanları gerek Kırıkkale’deki ticaret ve sosyal hayata katkıda bulunur. MKE Genel Müdürlüğü de burada olursa Kırıkkale’ye de en az bir tugay gelir.Silah OSB’ye yatırım yapmaya yatırımcılar daha istekli olur. Aslında bu faydalar saymakla bitmez. Burada esas olan konuyu gündemimize alarak bu konuda farkındalık oluşturarak bu işi öncelikli hedeflerimizden birisi olarak belirlemeliyiz” dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 7 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir