En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Giyim desteği

Karakeçili Kaymakamı Ali Can Uludağ öncülüğünde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ile LC Waikiki firması arasında yapılan...
Bu haber 62 kere okunmuş. 10.01.2023 Salı 17:34

Karakeçili Kaymakamı Ali Can Uludağ öncülüğünde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ile LC Waikiki firması arasında yapılan işbirliği ile İlçemizde eğitim gören anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise toplam 468 öğrenciye giyim desteğinde bulunuldu.

 

ÖNEMLİ BİR DESTEK

Karakeçili Kaymakamı Ali Can Uludağ öncülüğünde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ile LC Waikiki firması arasında yapılan işbirliği ile İlçemizde eğitim gören anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise toplam 468 öğrenciye giyim desteğinde bulunuldu. Öğrencilerin beden ölçülerine göre teker teker hazırlanan paketlerin içerisinde ayakkabı (bot), mont/kaban, pantolon, eşofman gibi ürünler bulunuyor. İlçe Kaymakamı Ali Can Uludağ yaptığı açıklamada “Öğrencilerimize yönelik yapılan bu anlamlı davranışlarından dolayı ve öğrencilerimizin yüzlerindeki mutluluğa sebep olmamıza aracı oldukları için eğitim gönüllüsü LC-Waikiki firmasına şahsım, öğrencilerim ve ilçe halkım adına şükranlarımı sunuyorum” dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 5 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir