En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Görev dağılımı oldu

Geyik Grup Yönetim Kurulu Başkanı Savaş Geyik’in şube başkanlığına atanmasının ardından hareketli günler yaşanan Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Kırıkkale Şubesinde görev dağılımı yapıldı.
Bu haber 117 kere okunmuş. 07.12.2022 Çarsamba 17:57

GÖREV DAĞILIMI YAPILDI

ASKON Kırıkkale Şube Başkanı Savaş Geyik. Başkan Vekili Arap Ali Cengiz, Başkan Yardımcısı ve Teşkilatlanma Hüseyin Akçelik, Başkan Yardımcısı ve Tanıtım-Medya Ahmet Ereli, Başkan Yardımcısı ve İmalat Sektörleri Abdüssamed Oğu, Başkan Yardımcısı ve Hizmet Sektörleri Adem Göndere, Başkan Yardımcısı ve İdari-Mali İşler Bilal Demircan, Başkan Yardımcısı ve Üye İlişkileri Geliştirme Çağrı Yöndemli, Başkan Yardımcısı ve Yeni Yatırımlar Ve İş Geliştirme Osman Seven, Başkan Yardımcısı ve Dış İlişkiler Fatih Çiğdem, Başkan Yardımcısı ve Stratejik ortaklıklar Mükremin Ülger, Kom Sorumlusu Yönetim Kurulu Üyesi Bülent Yıldırım, KOM. Sorumlusu Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Çeki Delice, Kom Sorumlusu Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Erdoğan, Kom Sorumlusu Yönetim Kurulu Üyesi Emre Yıldırım. Denetim Kurulu Başkanı Nebahat Erkek, Denetim Kurulu Üyeleri Tuğçe Yay ve Veysel Çakıroğlu şeklinde oluştu.

 

GEYİK AÇIKLAMADA BULUNDU

Milli kalkınmanın güçlü adı sloganıyla yeni yönetimini kamuoyu ile paylaşan ASKON Kırıkkale Şube Başkanı Savaş Geyik “ASKON Kırıkkale, yeni bir dönemin kapılarını aralıyor. Yeni Yönetim Kurulumuz ve Denetim Kurulumuz, görevine başladı. Hayırlı olsun, hayırlı hizmetlere vesile olsun” ifadelerine yer verdi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 4 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir