En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Görkemli düğün merasimi

Kırıkkale iş dünyasının en önemli simalarından, Yaşam Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ömer...
Bu haber 612 kere okunmuş. 11.10.2020 Pazar 15:09

Kırıkkale iş dünyasının en önemli simalarından, Yaşam Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ömer ve eşi Ayten Akçelik’in oğlu Mirac, Meryem-Abdi Kayalı’nın kızı Ebru ile görkemli bir düğün töreniyle evlendi.

 

 

 

GENİŞ KATILIM OLDU

Kırıkkale hafta sonu görkemli bir düğün merasimine ev sahipliği yaptı. Kırıkkale iş dünyasının en önemli simalarından, Yaşam Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ömer ve eşi Ayten Akçelik’in oğlu Mirac, Meryem-Abdi Kayalı’nın kızı Ebru ile görkemli bir düğün töreniyle evlendi. Life Garden Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen düğün merasimine şehrin bürokrasi, siyaset, esnaf, iş dünyası, sağlık camiası ve eşraf kesiminden bir çok kişi katıldı.

 

NİKAH TÖRENİ YAPILDI

Pandemi kuralları çerçevesinde açık hava düğün salonunda yapılan düğün töreninde davetliler genç çifte bir ömür boyu mutluluklar diledi. Renkli görüntülerin yaşandığı düğün merasimine gelenleri Ayten-Ömer Akçelik ve Meyrem-Abdi Kayalı çifti kapıda karşıladı. Düğün töreninde genç çiftin nikahı da kıyıldı. Gençlerin nikahını Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı kıydı ve evlilik cüzdanını ömür boyu mutluluk ve saadet temenni ederek teslim etti.

 

PANDEMİ KURALLARINA UYULDU

Düğün merasiminde pandemi kurallarına da uyuldu. Törene gelenlerin kapıda ateşi ölçüldü, dezenfektan ile koruma sağlandı ve kurallara uyulması için uyarı yapıldı. Kurallar gereği kısa süreli gerçekleştirilen düğün töreninde genç davetliler genç çift ve ailelerinin mutluluğuna ortak olmaya çalıştılar. Akçelik ve Kayalı aileleri davete icap eden herkese teşekkür etti. 

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 6 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir