En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Görkemli düğün töreni

Kırıkkale’nin tanınmış gazetecilerinden Murat ile İmran Karadağ çiftinin kızları Özden Dilek Karadağ ve Aslan ile Gülseren Ayaz çiftinin oğulları Hakan Ayaz...
Bu haber 237 kere okunmuş. 20.07.2022 Çarsamba 18:59

Kırıkkale’nin tanınmış gazetecilerinden Murat ile İmran Karadağ çiftinin kızları Özden Dilek Karadağ ve Aslan ile Gülseren Ayaz çiftinin oğulları Hakan Ayaz, Taç Mahal Düğün Salonunda gerçekleşen düğün töreniyle dünya evine girdiler. Düğünde genç çiftlerin mutlulukları gözlerinden okunuyordu.

 

 

DÜĞÜN TÖRENİ YAPILDI

Çok sayıda davetlinin katıldığı düğün töreninde genç çiftlerin nikahını Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı kıydı. Düğünde Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, sivil toplum kuruluşu başkanları, gazeteciler, ailelerin yakınların ve vatandaşlar hazır bulundular. Karadağ ve Ayaz aileleri konuklarını kapıda karşıladı. Kamu kurumlarının müdürleri ile sivil toplum kuruluşları temsilcilerinin katıldığı düğün töreninde Özden Dilek  ve Hakan çiftinin mutlulukları gözlerinden okunuyordu. Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ve Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz genç çifte mutluluklar diledi.

 

RENKLİ GÖRÜNTÜLER VARDI

Renkli görüntülerin yaşandığı düğün töreni yöresel müzik ziyafeti eşliğinde devam etti. Sevenleri ve dostları bu mutlu günlerinde Karadağ ve Ayaz ailelerini yalnız bırakmazken, davetliler yöresel müzik ziyafeti eşliğinde doyasıya eğlendiler. Daha sonra davetliler gelin ve damada evliliklerinin uzun sürmesi temennisinde bulunarak, sağlıklı mutlu ve huzurlu günler dilediler.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 5 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir