En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Görüntü kirliliğine önlem

AK Parti Bahşılı Belediye Başkan Adayı Recep Zafer Tekin yine anlamlı bir girişimde bulundu. Tekin, görüntü kirliliğine sebep vermemek için ilçede bazı yerlerdeki parti bayraklarını kaldırttı.
Bu haber 696 kere okunmuş. 18.02.2019 Pazartesi 09:11

BAYRAKLARI KALDIRTTI

Adaylığı gündeme geldiğinden bu yana farklı bir profil çizen ve gerçekten sosyal dokuya temas eden adımlar atan AK Parti Bahşılı Belediye Başkan Adayı Recep Zafer Tekin yine anlamlı bir girişimde bulundu. Bu dönem seçimde görüntü ve gürültü kirliliğine yol açmamak için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bizzat aldığı kararları en yaygın şekilde uygulayan ilk isim belki de Recep Zafer Tekin oluyor.

 

ÖRNEK BİR GİRİŞİM OLDU

Tekin, Cumhurbaşkanı’nın kararına uyarak ilçede görüntü ve gürültü kirliliğine yol açmamak için elinden geleni yapıyor ve yaptırıyor. Bunun son örneği de bazı yerlerde asılı olarak parti bayraklarını indirmek oldu. İlçenin bazı cadde ve sokaklarında asılı olan bayrakları görüntü kirliliği olmaması için indirten Tekin, konuyla ilgili açıklamada bulundu ve “Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatına uyarak ilçemizdeki bazı cadde ve sokaklarda bulunan parti bayraklarını görüntü kirliliği olmaması için topluyoruz” dedi. Tekin’in bu girişimi yine takdir toplarken, bu anlamlı adım örnek olarak gösterildi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 5 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir