En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Güzel günler göreceğiz

Kırıkkale’nin AK Parti Bahşili Belediye Başkan Adayı Recep Zafer Tekin, güzel günlerin çok yakın olduğunu ifade etti.
Bu haber 904 kere okunmuş. 09.03.2019 Cumartesi 09:05

SEÇİM BÜROSUNDA TOPLANTI

Kırıkkale’nin AK Parti Bahşili Belediye Başkan Adayı Recep Zafer Tekin, güzel günlerin çok yakın olduğunu ifade ederek, “Şimdiye kadar AK Partiye oy vermemiş, fakat memleket sevdalısı olan kardeşlerimizi, partimize kazanmak için elimizden geleni yapacağız. Vatandaşımızı kırmadan, kırılmadan, diklenmeden, sabırla suhuletle davamızı anlatacağız” dedi. 31 Mart seçimlerine aralıksız çalışarak proje ve çalışmalarını vatandaşa aktardıklarını belirten Tekin, seçim bürosu önünde vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşlarla birlikte ilçedeki cadde ve sokaklarda yürüyüş yapan Tekin, Vatandaşların coşkulu tezahüratları ve alkışlarıyla karşılandı. Coşkulu kalabalık Tekin’in seçim bürosu önünde toplantı. Burada vatandaşlara hitap eden Tekin, 31 Mart seçim sürecinin kardeşlik içinde geçmesi temennisinde bulundu.

 

BAHŞILI İÇİN ÇALIŞACAĞIZ

Gün geçtikçe büyüdüklerini ve yapacakları hizmetlerle Bahşili’nin layık olduğu değerlere yükseleceğinin müjdesini veren Tekin, şunları söyledi: “İlçemize 5. Etap TOKİ getiriyoruz. 645 dönümlük ada mevkisindeki 200 günlük programa alınan Millet Parkı’nın çalışmaları bitmek üzere. Önümüzdeki günlerde lokasyonla işaretlemeler yapılacak. İnşallah ilçemize hayırlara vesile olur. Gün geçtikçe büyüyoruz. Kimseyi kırmadan incitmeden huzur içinde bir seçim geçirelim istiyoruz. Her türlü provokasyon ve iftirayı bizler de duyuyoruz. Bize atılan iftiraları, kötü sözleri hoşgörü ile karşılayıp onlara da davamızı anlatmaya, gücümüze güç katmaya davet edeceğiz.”

 

PROJELERİNİ ANLATTI

Tekin, projeler hakkında da bilgiler vererek, “Hizmetlerimizi ve projelerimizi şimdiden planlamalarını hazırlayarak çalışmalara başladık. Burada eksik olarak gördüğüm ve 30 yıldan fazla yapılamayan Bahşili gasılhanesi ve morg hizmeti yok. Düğün salonu, yaşlı bakım ve huzurevi, 500 kişi istihdamlı tekstil fabrikası, kreş, altyapı ve üst yapı çalışmaları, jeotermal su çalışmaları, kaplıca ilçesi olma çalışmaları, memba suyu çalışmalarımız devam ediyor. Göreve geldiğimiz ilk günde bu hizmetleri bir bir vatandaşımıza ulaştıracağız.” dedi. Tekin, ilçedeki gençlere ve kadınlara yönelik işsizlik sorunlarının çözümüne yönelik çalışmalarının da hazırlıklarının tamamlandığını sözlerine ekledi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 2 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir