En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Haberimiz yankı yaptı

Sitemizde dün yayınlanan trafik cezaları ile ilgili haber büyük yankı yaptı. Bir çok kişi habere destek verirken, Emniyet’in trafik cezaları konusunda biraz müsamahalı olmasını istedi.
Bu haber 623 kere okunmuş. 22.05.2019 Çarsamba 11:14

HABER YANKI UYANDIRDI

Sitemizde dün trafik cezalarına yönelik haber yayınlamıştık. Sürücülerden gelen talep üzerine yayınlanan haberde trafik kurallarına uyulmasını sağlamak amacıyla cezalar ve önlemlerde aşırıya kaçıldığı ifade edilmişti. Haberi okuyan bir çok kişi konuya dikkat çekti  ve habere destek oldu. Son zamanlarda trafik cezalarında aşırıya kaçıldığına işaret eden bir çok kişi Emniyet’in bu konuda biraz müsamahalı ve toleranslı olması gerektiği belirtti.

 

ÇORUMLU’YA ÇAĞRI YAPTILAR

Özellikle park ve ışık ihlali konusunda tartışmalı bir çok ceza olduğuna dikkat çeken sürücüler, yeşil ile sarı arasında geçenlere bile ceza yazıldığına vurgu yaptılar. Park konusunda da çok büyük sıkıntılar olmamasına rağmen araçlara sıklıkla ceza yazıldığının altı çizildi. Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu’nun bir çok konuya duyarlı yaklaştığını söyleyen sürücüler, kendisinden bu konuda da duyarlılık göstermesini istediler.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 9 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir