En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Haberlerimiz doğru çıktı

Beşir Atalay'da Ali Babacan'la Çözüm Sürecinin önde gelen ismi Beşir Atalay'da Ali Babacan'la hareket ediyor. Sitemizde birkaç kez haber olan konu gerçek çıktı…
Bu haber 585 kere okunmuş. 17.07.2019 Çarsamba 10:23

ALTAYLI KONUYU YAZDI

Habertürk yazarı Fatih Altaylı, yeni bir parti kuracağı iddia edilen eski Başbakan Yardımcısı Ali Babacan'ın şu en yakınında bulunan kişinin eski İçişleri Bakanı Prof. Dr. Beşir Atalay olduğunu ileri sürdü. Sitemizde daha önce bu konuda birkaç kez haber yayınlanmıştı. Fatih Altaylı, "Ayıbın ağa babası" başlığıyla yayımlanan yazısında "Dün Ali Babacan’ın kuracağı partinin bir küskünler hareketi gibi görünmesini istemediğini yazdım. Pek çok okur sordu, ‘Ali Babacan’ın yanında hiçbir AK Partili yok yani?’ diye. Var elbette" ifadesini kullandı. Altaylı şöyle devam etti: "Ancak bunlar dışlandığı için küskünler sınıfına geçmiş isimler değil. Bunlar ilkesel nedenlerde AK Parti yönetimi ile bağlarını zayıflatmış veya koparmış isimler. Mesela Ali Babacan’ın şu an en yakınında bulunan kişi eski Bakan Prof. Dr. Beşir Atalay.

 

DİĞER BAZI İSİMLER

En yoğun çalışan kişi o. Babacan’ın yanında olduğunu duyduğum ancak kendisine ulaşarak teyit ettiremediğim için adını şimdilik vermeyeceğim bir başka eski bakan daha var Babacan’ın yanında. 4 yıl önce, siyaseten en verimli olacağı dönemde milletvekili adayı bile olmayarak partiden uzaklaşan bir isim. Bu arada sağda solda Daron Acemoğlu’nun da bu partiye katılmasının istendiğini okuyorum. Mektebi Sultanili kardeşim Daron Acemoğlu’nun şu aşamada herhangi bir partiye katılacağını hiç zannetmiyorum. Hatırlarsanız daha önce de yeni sistemde bakan olacağı Nagehan Alçı tarafından kesin bir dille yazılmıştı. Ben de ‘Yok öyle bir şey’ demiştim. Şimdi de yok öyle bir şey."

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 10 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir