En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Hacı adaylarını uğurladı

MHP Kırıkkale Milletvekili Av. Halil Öztürk, Hac görevini yerine getirmek üzere Cumhuriyet Meydanından yola çıkacak olan vatandaşlarla helalleşip, onları kutsal topraklara yolcu etti.
Bu haber 1076 kere okunmuş. 03.08.2018 Cuma 13:25

DUYGUSAL ANLAR YAŞANDI

Hac görevini yerine getirmek üzere Cumhuriyet Meydanından yola çıkacak olan vatandaşları ziyaret eden MHP Kırıkkale Milletvekili Av. Halil Öztürk, vatandaşlarla tek tek helalleşerek onları kutsal topraklara uğurladı. MHP Merkez İlçe Başkanı Yaşar Erdal ve parti yöneticilerinin de hazır bulunduğu uğurlamada duygusal anlar yaşandı.

 

BU KUTSAL BİR GÖREV

“İslam’ın beş şartından birisi olan Hac görevini yerine getirmek üzere yola çıkacak olan siz kıymetli hemşerilerimizin bu kutsal yolculuklarının kazasız, belasız geçmesini ve görevlerini yerine getirip geri dönmelerini Yüce Allah’tan temenni ederim” diyerek dua eden Öztürk, “Allah bizlere ve isteyen herkese bu kutsal yolculuğu, bu kutsal görevi nasip etsin” dedi.

 

ÜLKEMİZ VE MİLLETİMİZ

Milliyetçi Hareket Partisi olarak en önemli hede¢erinin, halkın ekonomik refaha kavuşarak huzur ve güven içerisinde ailelerini geçindirmeleri, huzur ve huşu içerisinde ibadetlerini yerine getirmeleri, helalinden mal mülk edinerek çocuklarına güzel bir gelecek hazırlamaları olduğunu kaydeden Öztürk, MHP Kırıkkale Milletvekili Öztürk, “Bize güvenin. Çünkü bizim önceliğimiz her zaman ülkemiz ve milletimiz olmuştur” diye konuştu.  

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 8 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir