En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Halk günü model oldu

9. halk gününü Yahşihan Aile Çay Bahçesinde basına açık olarak düzenleyen Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, belediyecilikte örnek olmaya devam ediyor.
Bu haber 541 kere okunmuş. 08.07.2019 Pazartesi 17:55

MİNİBÜS SORUNUNA ÇÖZÜM

Yahşihan’da minibüslerin çok hızlı ilerlemesi ve kendi rotaları dışında hareket etmeleri şikâyeti üzerine Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, “ Gerekirse tüm minibüslerde bir zabıta görevlendireceğiz ve her minibüse GPRS yerleştirerek eş zamanlı olarak nerede olduğunu göreceğiz” dedi. Halkın şikâyetlerinden biride park eksikliği ve düğün salonu olmaması oldu, bunun üzerine Türkyılmaz “ Aklımızda bazı projeler var önümüzdeki 1,5 yıl içerisinde Kızılırmak kenarına bir düğün salonu yapmayı düşünüyoruz” dedi.

 

TRAFİK SORUNU ÇÖZÜLÜYOR

İlçedeki trafik sorununa da değinen Türkyılmaz “İlçe Trafik Komisyonu kurduk bu komisyon Yahşihan’ın 20 yıllık trafik röntgenini çekecek ve bu şekilde trafik sorunlarına çözüm bulma konusunda ilk adımları atmış olacağız” dedi. Yahşihan’daki camilerin cuma ve bayram namazlarında yetersiz kaldığını belirten Türkyılmaz, bir dernek kuracaklarını ve bu dernekten gelen parayla caminin temelini atacaklarını bunun yanı sıra yeni bir belediye binası ve 5 katlı bir kompleks yapacakları haberini verdi, tüm bunlar üzerine Türkyılmaz halktan alkış aldı.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 2 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir