En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Halkımızın yanındayız

Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin, ilçedeki özel halk otobüsü sahipleri ile belediyede bir toplantı gerçekleştirdi.
Bu haber 200 kere okunmuş. 19.07.2022 Salı 22:27

TOPLANTI YAPTILAR

Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin, ilçedeki özel halk otobüsü sahipleri ile belediyede bir toplantı gerçekleştirdi. Son zamanlarda araçlar ve yolcu taşımacılığına yönelik gelişmelerin değerlendirildiği toplantıda kamuoyuna yansıtılmaya çalışılan yanlış bilgiler düzeltildi. Toplantıda yaşanan süreç ve gelişmelerle ilgili bilgi veren ve açıklamalarda bulunan Başkan Tekin, “Belediye Başkanı ile dört aydır görüşemiyoruz” iddiasına ilişkin, “Belediye meclis toplantılarının Şubat, Nisan, Mayıs, Haziran toplantılarında halk otobüsü sahiplerinin konusu görüşüldü. Belediye başkan yardımcıları defalarca halk otobüsü sahipleri ile görüşmeler yaptı” dedi.

 

İDDİALARA AÇIKLAMA

“Encümen toplantılarında haklısınız deniyor ama ardından bir şey yapılmıyor” iddiasına ilişkin, “Araçları bize kiralayın, masraflarını biz karşılayalım, sizi işe alalım, araç başı aylık kira bedeli olarak asgari ücret artı aylık sigorta ödeyelim, toplamda 11bin 971 lira ödeme yapalım denildi kabul edilmedi. Zam talepleri karşılık bulmuyor denildi. Son bir yıl içinde dört kez taşıma ücretlerine zam yapıldı” bilgileri paylaşıldı.

 

YANLIŞ BİLGİLERİ DÜZELTTİ

“Belediye bizimle ilgilenmiyor” iddiasına ilişkin, “36 yıllık belediye tarihinde ilk kez belediye otobüsü şoförlerine ait WC ve lavabolu dinlenme ofisi yapıldı. Pandemi de yakıt desteği sağlandı. Cenazelerde halkın taşımacılığını belediye otobüsleri üstleniyor” açıklaması yapıldı.

 

HALKIMIZIN YANINDAYIZ

Son olarak Şehit yakınları, Gaziler ve özel durumdaki vatandaşların ücretsiz taşınacağına ilişkin iddialara yönelik olarak, “Araç sahiplerinden bazı kişilerin “Araçlar bizim. Belediye karışamaz. Paranız yoksa aşağıya inin” denildiği açıklandı. Başkan Tekin, bu konulara ilişkin doğru ve yanlış bilgiler, iddialar ve paylaşımlarda bulunurken, sosyal medya hesabından toplantı ile ilgili olarak video görüntüsü yayınladı ve ayrıca, yanlış ve gerçek bilgileri anlatan paylaşımlarda bulunarak durumu kamuoyunun bilgisine sundu. Başkan Tekin, “Bahşılı halkı her şeyi biliyor. Halkımızın emrinde olduk, olmaya da devam edeceğiz” dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 9 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir