En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Hatlar yenilenecek

Kırıkkale’nin Çelebi ilçesinde merkez ve 13 köyü besleyen elektrik iletim hattının yenilenmesi amacıyla önemli bir çalışmaya imza atıldı.
Bu haber 66 kere okunmuş. 26.06.2024 Çarsamba 21:48

DEĞERİ 15 MİLYON TL OLACAK

Çelebi Belediye Başkanı Yaşar Erdemir ile Enerjisa Başkent Elektrik Müdürü İbrahim Başalan bir araya geldi. Çelebi’nin elektrik konusunda sorun ve taleplerinin iletildiği görüşmede Erdemir, “Hizmet anlayışımızın temeli "Halka hizmet, Hakk’a hizmet" ilkesi ile Çelebi’mize hizmet etmeye devam ediyoruz. İlçemiz merkez ve 13 köyümüzü besleyen elektrik iletim hattının günümüz itibari ile yetersiz gelmesi nedeni ile ilçemizin daha kaliteli elektrik kullanımı için değeri 15 milyon TL olan Karakeçili Çelebi arası yeni elektrik iletim hattı yapım proje talebimiz karşılık buldu.

 

AYDINLATMA YAPILACAK

Ayrıca yine ilçemiz için önem arz eden ve kazaların önlenmesi için projeye aldırdığımız ve yakından takip ettiğimiz değeri 3.5 milyon TL olan D-260 karayolu Recep Tayip Erdoğan Bulvarı aydınlatma yapım proje talebimiz kabul görmüş ve projeler 2024 yılı sonuna kadar tamamlanacaktır. Her daim ilçemize verdikleri destekler için Enerjisa Başkent Elektrik Müdürü İbrahim Başalan’a emeği geçen herkese teşekkür ederim. Bu yatırımlar ilçemize hayırlı olsun” dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 8 = ?