En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Hayallerle uçalım

Türk Kızılay Kırıkkale Şubesi bu hafta sonu çocuklar ile bir araya gelerek uçurtma şenliği düzenledi. ‘Hayallerim İle Uçuyorum´ sloganı ile düzenlenen uçurtma şenliğinde çocuklar keyifli anlar yaşadı.
Bu haber 194 kere okunmuş. 23.05.2022 Pazartesi 18:28

ETKİLİK YAPILDI

Türk Kızılay Kırıkkale Şubesi çocuklar ile bir araya gelerek “Hayallerim ile Uçuyorum”  sloganı ile uçurtma şenliği düzenledi.  Şenlikte 150 uçurtma dağıtımı yapılarak çocuklara hedik, pamuk şeker, sandviç ikramında bulunuldu. Nasrettin Hoca´nın gösterimleri ve Karagöz Hacivat oyununda yer aldığı şenlikte çocuklar doyasıya eğlendi. Daha sonra şenliğe katılan Balışeyh Kaymakamı Sançar Batuhan Kurdu ile birlikte Göle Maya çalınmasından sonra uçurtma şenliği coşku ile devam etti.

 

ŞÖLEN GİBİ OLDU

Uçurtma şenliği ile ilgili açıklama yapan Türk Kızılay Kırıkkale Şube Başkanı Mustafa İşler, “Kızılay olarak hazırlamış olduğumuz ‘Hayallerim ile Uçuyorum´ projemiz ile çocuklarımızın yüzünü güldürdük. Hazırlamış olduğumuz projemiz ile çocuklarımız Dinek Dağında uçurtma uçurarak doyasıya eğlendiler. Bu projemiz ile dezavantajlı aile çocuklarımıza uçurtmaların üzerine hayattaki hedef ve hayallerini yazarak uçurtmalarını uçurdular” dedi.

 

BİLGİ VERİLDİ

Başkan İşler, “Kızılay olarak şenliğe katılan çocuklara Karagöz - Hacivat ile yardım severlik ve Kızılay ile ilgili oyun oynatarak çocuklarımızı hem eğlendirdik, hem de yardım severliği öğrettik. Düzenlemiş olduğumuz uçurtma şenliğimizde yine çocuklarımız Nasrettin hoca gösterileri ile şenliğin tadını çıkardılar. Çocukları öğütleri ve gösterileri ile hem güldürdü hem düşündürdü. Daha sonra şenliğimize teşrif eden Balışeyh Kaymakamımız Sançar Batuhan Kurdu ile birlikte şenlik alanında bulunan göle maya çalındı. Vatan, millet, memleket, insanlık için, iyilik için dualar yapıldı” diye konuştu.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 7 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir