En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Hayırlara vesile olsun

AK Parti Bahşılı Belediye Başkan Adayı Recep Zafer Tekin, Pazar günü yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimi öncesinde ilçe halkına yönelik bir mesaj yayınladı.
Bu haber 837 kere okunmuş. 29.03.2019 Cuma 18:51

MESAJ YAYINLADI

Türkiye Pazar günü sandık başına gidiyor. 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi için son hazırlıklar yapılıyor ve mesajlar veriliyor. AK Parti Bahşılı Belediye Başkan Adayı Recep Zafer Tekin’de Bahşılı sakinleri için önemli bir seçim mesajı yayınladı. Seçimin hayırlara vesile olmasını dileyen, neticede de Bahşılı’nın kazanmasını isteyen Başkan Adayı Tekin, Bahşılı’yı güzel günlerin beklediğine dikkat çekti.

 

İNANCIMIZ TAMDIR

İlçede üç aydır yoğun bir tempo ile seçim çalışması yürüttüklerini, halkın desteği ile her gün moral bulduklarını ve ilerisi için umut yaşadıklarını vurgulayan Tekin, “Ülkemiz ve milletimiz Pazar günü önemli bir seçim için sandık başına gidiyor. Bu seçim beka meselesi açısından önemlidir. Milletimizin özgür iradesi ile beka meselesini ortadan kaldıracağına inancımız da tamdır.

 

PROJELERİMİZİ PAYLAŞTIK

Ülkemizin olduğu kadar, ilimiz ve ilçemizin de kaderini etkileyecek bu önemli seçim için artık sona geldik. Yaklaşık üç aydır ilçemiz için yapacağımız çalışmaları, ilimize sağlayacağımız katkı için uygulayacağımız projeleri siz değerli Bahşılılı hemşehrilerimizle paylaştık. İlçemizin sınıf atlaması için elimizden ne geliyorsa yapacağız. Katma değer kazandıracak projelerle Bahşılımız Kırıkkale’nin en değerli ilçesi olmaya aday olacak.

 

GARANTİ BELGESİ OLSUN

Bir çok projemiz bulunuyor. Bunları safha safha anlattık. Değerli hemşehrilerimizin sandığa giderken, ilçenin geleceğini düşünerek oy vermelerini arzu ediyoruz. Biz her zaman söylediğimiz gibi ilçemizde hiçbir ayrım gözetmeksizin herkesin Başkanı olacağız. Bunun garantisini veriyoruz. Henüz seçim safhasında bile ilçemizin bazı sorunlarının çözümü için girişimlerde bulunduk ve olumu neticeler aldık. Bunların ilerisi için garanti belgesi olacağını düşünüyoruz.

 

ŞİMDİDEN TEBRİK EDİYORUZ

Güzel ilçemizi birlikte yönetmek, huzurlu, sakin ve yaşanabilir, yaşam kalitesi yükselmiş bir Bahşılı için siz değerli hemşehrilerimizin bütün bunlara dikkat etmesini temenni ediyoruz. Neticede Bahşılı ilçemiz için güzel ve umut dolu bir yola birlikte çıktık. Ve sona yaklaştık. Neticeyi biz umutlu ve mutlu görüyoruz. Allah’ın izniyle Pazar günü güzel bir netice ile Bahşılı ve siz değerli hemşehrilerimiz için güzel günler başlayacak diye düşünüyoruz. Seçimin, ilçemiz, ilimiz ve ülkemiz için hayırlara vesile olacak neticelerle sonuçlanmasını diliyor ve şimdiden güzel hemşehrilerimizi tebrik ediyoruz” dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 10 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir