En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Hayvan dostu belediye

Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz'ın gayretleriyle oluşturulan "Kedi Köyü'' projesi Kırıkkale Vali Yunus Sezer'in katılımıyla açıldı.
Bu haber 434 kere okunmuş. 17.02.2021 Çarsamba 17:00

Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz'ın gayretleriyle oluşturulan "Kedi Köyü'' projesi Kırıkkale Vali Yunus Sezer'in katılımıyla açıldı. Engelli kedilerin barınacağı "Kedi Köyü'' Kızılrmak'ın hemen yanına tamamen geri dönüşüm malzemeleri kullanılarak, 600 metre kare alana kuruldu.

 

GÜZEL BİR ÇALIŞMA

Programa Kırıkkale Valisi Yunus Sezer ve MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu katıldı. Vali Sezer yaptığı açıklamasında "Yahşihan Belediyemizin oluşturduğu kedi köpek evini ziyaret ettik. Çok anlamlı ve güzel bir hizmet. Çeşitli nedenlerle yaralanan sahipsiz kalan hayvanlara kucak açmışlar. Tamamen geri dönüşüm malzemeleri kullanılarak yapılmış bir proje. Yahşihan Belediyemize teşekkür ediyoruz. İnşallah hayvanları kendi parçamız olarak düşünerek anlayışlı olmalıyız. Hayvanları korumak bizim medeniyetimizdir.''dedi.

 

BİLGİLER VERİLDİ

Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz ise "Yahşihan Belediyesi olarak Kızılırmak'ın yanında daha önceden atıl durumda bulunan bir mekanda tamamen geri dönüşüm malzemeleri ile yapmış olduğumuz bir kedi köyümüz. Kedi köyümüzde engelli kedilerimiz var. Araç sahiplerine ricam araçlarını çalıştırmadan önce kaputlarını açıp motor kısmına baksınlar. Toplum olarak vicdanlı bir toplumuz. Osmanlı Devletinde kediler için kuşlar için vakıflar kurulmuş. Bizde belediye olarak böyle bir çalışma yaptık. İnşallah Türkiye'ye örnek olur.''dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 6 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir