En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

HEM sergisi açıldı

Kırıkkale'de merkez ve ilçelerdeki Halk Eğitim Merkezi kursiyerlerinin "Öğrenme Şenliği" kapsamında hazırladıkları ürünlerin yıl sonu sergisi açıldı.
Bu haber 791 kere okunmuş. 20.06.2018 Çarsamba 17:57

SERGİ DÜZENLENDİ

Kırıkkale'de merkez ve ilçelerdeki Halk Eğitim Merkezi kursiyerlerinin "Öğrenme Şenliği" kapsamında hazırladıkları ürünlerin yıl sonu sergisi açıldı. Vali Mehmet İlker Haktankaçmaz, eski valilik bahçesindeki açılışta yaptığı konuşmada, stantlarda el emeği göz nuru ürünlerin bulunduğunu söyledi.

 

BİLGİ VERİLDİ

Kursiyerlerin mezuniyetlerinde bu serginin açılışını yaptıklarını ifade eden Haktankaçmaz, "Bu eserler sadece bir tabu olmanın ötesinde esasında bu işle uğraşanlara bir bakımda beceri, aile ekonomisine katkıda bulunuluyor. Diğer bakımdan dünya görüşünün de değişmesine sebep oluyor Kurslarda kendi el becerilerini geliştiren herkesi tebrik ediyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Önümüzdeki dönemlerde de bu tür faaliyetler devam edecek." diye konuştu.

 

PROTOKOL KATILDI

Daha sonra kurdele keserek serginin açılışını yapan Vali Haktankaçmaz ve beraberindeki Keskin Kaymakamı Muammer Köken, İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tüfekçi ve İl Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ahmet Süreyya Kılıç, stantları gezerek kursiyerlerden bilgi aldı. Serginin iki gün açık kalacağı belirtildi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 2 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir