En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Hemen seçim olmalı

CHP Kırıkkale Milletvekili Ahmet Önal TBMM’de yaptığı konuşmada Kırıkkale'deki işsiz gençlerin, çiftçilerin, esnafın ve emeklilerin sorunlarını dile getirdi.
Bu haber 244 kere okunmuş. 12.12.2021 Pazar 11:25

CHP Kırıkkale Milletvekili Ahmet Önal TBMM’de yaptığı konuşmada Kırıkkale'deki işsiz gençlerin, çiftçilerin, esnafın ve emeklilerin sorunlarını dile getirdi. Önal, “Size tavsiyem bir an önce seçim kararı alın, ülkeyi seçime götürün ve bu ülkenin evlatlarına daha fazla zarar vermeyin” dedi.

 

 

AÇIKLAMADA BULUNDU

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kırıkkale Milletvekili Av. Ahmet Önal, TBMM Genel Kurulu’nda Kırıkkale'deki işsiz gençlerin, çiftçilerin, esnafın, emeklilerin sorunlarını dile getirdi. Konu ile ilgili TBMM Genel Kurulu’nda yaptığı konuşmada CHP’li Önal, “Sayın Başkan Değerli Milletvekilleri; Bizim gündemimiz vatandaşımız, Bakın vatandaşımız ne diyor; Geçen yıl tonu 3 bin lira olan gübre, bugün 14 bin lira, Mazot 10 lira, Yemin torba fiyatı 70 liradan 250 liraya çıkmış, Çiftçi, besici perişanım diyor, duyan yok. Geçen yıl söz verilen kuraklık destekleri halen ödenmedi. İlk defa bu yıl Kırıkkale de çiftçimiz gübresiz tohum ekti. Borçların erteleneceği sözü yine tutulmadı. Bir tarafta Ziraat Bankası; diğer tarafta Tarım Kredi Kooperatifleri. Çiftçinin faiz borcu çığ gibi büyüyor, çiftçi feryat ediyor duyan yok” dedi.

 

 ÖNLEM ALINMALI

TBMM Genel Kurulu’nda konuşmasını devam ettiren Önal; “Bakın son birkaç ayda Kırıkkale’de ekmeğe 50 kuruş zam geldi. Elektrik, doğalgaz, ayçiçek yağı, un, seker, yumurta fiyatları almış başını gitmiş. Vatandaşımız geçinemiyor; Kırıkkale küçülüyor; İlçeler, köyler boşalıyor. Önlem alın diyoruz duymuyorsunuz. Tüm bunlara çözüm üretmesi gerekenler vatandaşımıza porsiyonunuzu küçültün, doğalgazı kısın diyor. Milletin aklıyla alay ediliyor. Gerçek tablo bu kadar karanlık olsa da birazdan İktidar partisi temsilcileri kürsüye çıkacak; Ülkemizin nasıl büyüdüğünü, Almanya’nın bizi kıskandığını, Çiftçinin-Emeklinin-Asgari ücretlinin halinden memnun olduğunu anlatacak. Sanki ülkeyi 20 yıldır muhalefet yönetiyormuş gibi bizleri suçlayacak,  Tüm bunları yaparken Tank Palet Fabrikasını, Makine Kimya Fabrikalarını yok edenler kendilerine Milli; bizlere Gayri Milli diyecek.” diye konuştu.

 

84 MİLYON KAZANACAK

Ahmet Önal, “Size tavsiyem bir an önce seçim kararı alın, ülkeyi seçime götürün ve bu ülkenin evlatlarına daha fazla zarar vermeyin. Siz de çok iyi biliyorsunuz kaybedeceğinizi. Ama siz kaybederken, bizimle birlikte işsiz gencimiz, çiftçimiz, emeklimiz, esnafımız, asgari ücretlimiz, kısacası 84 milyon vatandaşımız kazanacak, diyor, Genel Kurulu saygıyla selamlıyorum.” dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 10 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir