En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Her birime özel kıyafet

Yahşihan Belediyesi, sahada hizmet veren çalışanları için her birime özel tek tip kıyafet uygulaması başlatarak, tüm işçilere kışlık kıyafetlerini dağıttı.
Bu haber 229 kere okunmuş. 18.10.2021 Pazartesi 19:04

ÖZEL KIŞLIK KIYAFET

Yahşihan Belediyesi, sahada hizmet veren çalışanları için her birime özel tek tip kıyafet uygulaması başlatarak, tüm işçilere kışlık kıyafetlerini dağıttı. Özellikle soğuk kış şartlarında işçilerin üşümemesi ve daha rahat çalışabilmesi için hazırlatılan kıyafetler büyük beğeni alıyor. Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, sahada aktif olarak çalışan personele yönelik tek tip kıyafet uygulamasıyla daha kurumsal ve düzenli çalışma hedeflendiğini söyledi.

 

BAŞKAN BİLGİ VERDİ

Yahşihan Belediyesinin, çalışanlarının her daim yanında olduğunu belirten Başkan Türkyılmaz, "Belediyemizde çalışma şekillerinin, kılık kıyafetlerinin düzenlenmesinde belirli bir standart çalışma getirdik. İlçemizde çalışan personellerimizin görünümünün daha iyi olması, kıyafetlerinin standartı ve çalışma koşullarının iyileştirilmesi noktasında elimizden gelen gayreti sarf ediyoruz. Bu kapsamda Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü personelimize lacivert kıyafet, Fen İşleri Müdürlüğü personellerimize turuncu kıyafet, Park Bahçeler Müdürlüğü personellerimizin kıyafetlerini ise yeşil tonlarında yaptık” dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 9 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir