En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Her yer ilaçlanıyor

Bahşılı ilçesinde Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin’in talimatı ile ilçede araçlar, iş yerleri, okullar, camiler, kamu kurumları ve binalar hummalı şekilde ilaçlanıyor, çevre temizliği ve bakımı da sürüyor.
Bu haber 496 kere okunmuş. 22.03.2020 Pazar 10:14

GÜZEL BİR UYGULAMA

Bahşılı Belediyesi bir süredir ilçede korona virüsüne karşı detaylı tedbir ve önlemler alıyor. Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin’in talimatı ile ilçedeki araçlar, iş yerleri, okullar, camiler, binalar, kamu kurumları Belediye personeli tarafından detaylı şekilde ilaçlanıyor ve her yer dezenfekte ediliyor. Ayrıca, çevre sağlığı için de sokaklar, boş araziler ve alanlar ile metruk yerlerde çevre düzenlemesi ve temizliği yapılıyor.

 

DEZENFEKTE ÇALIŞMASI

Virüse karşı detaylı bir çalışma yapan Belediye’nin bu uygulaması büyük ilgi ve destek görüyor. Bir çok kişi sosyal medya hesabından çalışmaları paylaşarak Belediye ve Başkan Tekin’e teşekkür ediyor. Belediye’den verilen bilgide ilçe genelinde tüm işletmeler, araçlar, kamu binaları ve toplu kullanılan yerlerde detaylı şekilde ilaçlama ve dezenfekte çalışması yapıldığı bildirildi.

 

DEVAM EDECEK

Bu çalışmaların Sağlık Bakanlığı’nın kriterlerine göre yapılarak talimatlar ve yönergeler doğrultusunda gerçekleştirildiği vurgulandı. Çalışmaların virüsle ilgili önlem ve tedbirlerin sona ereceği güne kadar devam edeceği, düzenli şekilde uygulamaların da süreceği bildirildi. Vatandaşların sağlık ve can güvenliği için gereken her türlü uygulamanın devam edeceği ifade edildi.  Dezenfekte çalışmasının yanı sıra sosyal yaşam alanları ve boş alanlardaki kirlilik de ortadan kaldırılıyor.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 10 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir