Herkes kreşi bekliyor - HABER318
En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Åžehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Herkes kreÅŸi bekliyor

Kırıkkale Belediyesi’nin girişimleri ile Türk Metal Sendikası tarafından vefat eden genel başkan Pevrül Kavlak adına yaptırılan kreşin durumu merak konusu.
Bu haber 11 kere okunmuÅŸ. 07.11.2025 Cuma 19:48

MERAKLA BEKLENİYOR

Kırıkkale Belediyesi’nin giriÅŸimleri ile Türk Metal Sendikası tarafından vefat eden genel baÅŸkan Pevrül Kavlak adına yaptırılan kreÅŸin durumu merak konusu. Kırıkkale Belediyesi’nin en önemli projelerinden biri olan Terminal bölgesine yaptırılan kreÅŸin ne zaman tamamlanacağı merak ediliyor. Büyük ölçüde tamamlanan kreÅŸ inÅŸaatında ÅŸu anda bir ilerleme görülmüyor. Türk Metal Sendikası’ndan kaynaklanan bazı gecikmeler olduÄŸu ileri sürülüyor. Kırıkkaleliler kreÅŸin bir an önce tamamlanmasını bekliyor.

 

NASIL OLACAK?

Belediye’nin internet sitesinde kreÅŸle ilgili bilgiler yer alıyor. Ancak ne zaman tamamlanacağı konusunda bilgi bulunmuyor. Belediye BaÅŸkanı Ahmet Önal, bir süre önce inÅŸaat alanını ziyaret ederek incelemelerde bulunmuÅŸtu. KreÅŸ, 908 M² inÅŸaat alanına sahip. KreÅŸte 4 sınıf ve uyku odası, yemekhane ve mutfak, bekleme alanı ve fuaye, idari personel odaları ve revir alanı yer alacak. KreÅŸ, istihdama da katkı saÄŸlayacak. KreÅŸte en az 20 personelin istihdam edilmesi bekleniyor.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 10 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir