En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Herkes zam bekliyor

Türkiye genelinde dövizin yükselmesi ve bir çok ürüne zam yapılması ardından vergi oranlarına yüksek miktarda zam kararı alınması çalışan ve emekliyi zor durumda bıraktı.
Bu haber 220 kere okunmuş. 28.11.2021 Pazar 12:58

HERKES BEKLİYOR

Türkiye genelinde dövizin yükselmesi ve bir çok ürüne zam yapılması ardından vergi oranlarına yüksek miktarda zam kararı alınması çalışan ve emekliyi zor durumda bıraktı. Çalışanlar ve emekliler iyi bir zam bekliyor. Zam beklentisi devam ederken, beklenti çıtası da artan fiyatlara bakarak yükselmiş durumda. Emekliler en düşük 1940 TL maaş alıyor. Emikliler maaşlarının en az 3 bin TL ve yukarısı olmasını bekliyorlar. Asgari ücretler çalışanlar da 2 bin 840 TL aylık alıyorlar.

 

ÇITA ÇOK YÜKSELDİ

Onlar da asgari ücretin en az 4 bin lira olmasını bekliyorlar. Bunun haricindeki zammın yeterli olmayacağı görüşü hakim. Çünkü fiyatlara sürekli ve çok yüksek miktarlarda zam yapıldığı biliniyor. Geçim sağlayabilmek için de yüksek oranda zam beklentisi var. Beklenti çıtasının belirtilen sebepler nedeniyle yükseldiği gözleniyor. Herkes Aralık ayında gerçekleştirilecek zammı merakla beklemeye başladı.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 2 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir